35 123
發新話題

尋高手一起打場真正的專家coop

[Close]

尋高手一起打場真正的專家coop

想招老手一齊玩coop!

開團目的:

有鑑於vlan的COOP1,2....專家戰役場太少, 高手可與不可求
街場往往都因為質素參差不齊, 而不能有效地完成基本的戰役
如新手、搞亂場的無聊人、死了就離場、不理隊友的獨行俠等等

所以建了一個msn群
目的是集合一群實戰老手, 成為朋友, 共同一起挑戰高難度的COOP

開團目標:
我們會不定期地開圖,包括了寫實專家,突變模式專家(mutation/community)
但不包含一般專家. 沒有插件, PRG, 純粹4人COOP, 以訓練合作精神及提高技巧
我們也會挑戰各類的非官方地圖, 避免流於一直玩同樣地圖的沉悶感

特招*
COOP 老手, 喜歡挑戰難度
已經習慣了玩進階/專家級的COOP, 想改善COOP 實戰技巧, 肯合作

喜歡玩非官方圖的朋友
男女不區, 不過最好有女仔可以加入, 因為我唔想得我一個女仔係到

註:
暫時無意收納新手, 待本團更加強大更多人時, 才會考慮

msn 群 [email protected]

仲唔快D加入  

響vlan第一次見咁靚既帖

玩COOP又唔係玩VS  點解唔比新手入

引用:
原帖由 22029205 於 2011-5-3 00:00 發表
響vlan第一次見咁靚既帖
多謝
引用:
原帖由 電車乂Chris 於 2011-5-3 00:00 發表
玩COOP又唔係玩VS  點解唔比新手入
因為我地開既coop都係專家以上, 新手如果入黎玩會好難合作

平庸老手得唔得?
我唔係高手黎,只係普普通通隊友A既程度
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

引用:
原帖由 rot00114 於 2011-5-3 00:37 發表
平庸老手得唔得?
我唔係高手黎,只係普普通通隊友A既程度
ok呀, 加我啦~~~我都唔係勁得好多

支持玩expert  coop

路人 老手一個~.~  我都想玩多d 寫實

唔玩專家非官方地圖就得
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

嗯嗯,非官圖

系囉  想玩下專家場都咁難 ~~~

呵呵…有5個加入了~

遇上夠4人就會開場COOP

喜歡非官方圖的也可以加入 (因為小女喜歡玩新圖不定期會開)

我入左啦 請大家多多指教

我目前剩係免免強強玩到進階...想改善一下技術...唔知我入唔入得..?
另外,我唔識DL非官方圖...應該要放個圖係邊????

我尼個新(老)手....都想打...不過打寫實專家好晒精神...暫時未有打算打....

不過你可以講過場名出來嗎?
我怕誤入....

衛斯理 高手XD

35 123
發新話題