19 12
發新話題

vlan入game lag畫面 help

[Close]

vlan入game lag畫面 help

vlan入game lag畫面
2~3秒lag一lag
單机同g gc無問題
之前

vlan

野架.

help me

單「机」?內地人?咩ser都lag定一個ser lag?

內地人會口語 5好玩啦... 一開始01Lag 之後重裝vLan 入02ser無Lag 但系重开後全部ser Lag...heLp

引用:
原帖由 咩咩吊 於 2013-7-19 11:20 發表
內地人會口語 5好玩啦... 一開始01Lag 之後重裝vLan 入02ser無Lag 但系重开後全部ser Lag...heLp
你係米加左 -NOVID
btw 你係米未番過大陸

引用:
原帖由 咩咩吊 於 2013-7-19 11:20 發表
人地文化低=.= 冇計 以為打拼音/打簡體就係大陸人 SOSAD
入game lag畫面  
入ser後玩吾玩到?
知前入都冇事  你有冇唸下你係電腦搞過d咩黎?

引用:
原帖由 devil2033 於 2013-7-19 12:44 發表

你係米加左 -NOVID
btw 你係米未番過大陸
成個廣州都講口語有幾出奇
何況,拼音同殘體同大陸人無異

Btw 會lag機試下係後面加-lv

引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-19 15:12 發表

成個廣州都講口語有幾出奇
何況,拼音同殘體同大陸人無異

Btw 會lag機試下係後面加-lv
閣下咁講 我打拼音米姐係大陸人?

之前裝過隻抯擊2 成日彈game 結果比我删左 之後玩返L4d2 vLan Lag爆 但系單机無Lag

g gc都5Lag....

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-19 15:31 發表
閣下咁講 我打拼音米姐係大陸人?
大陸人同香港人分別,不只地域界限
仲有思想、自覺、文化、修養

所以有d大陸人黎左香港會努力融入社會,學習本港文化,可叫香港人
有D香港人不保衛自己本港文化,推動殘體/普通話/中共用語,做大中華膠,如元秋、四方_、陳淨心等人士,即使有身份證一樣係大陸人。

希望你智商唔駛人下下講咁白
至於你係香港人定大陸人,亦希望閣下有能力自我界定

以上Off-topic完
唔知樓主問題解決到未?

引用:
原帖由
~SRWII~

於 2013-7-19 15:41 發表

大陸人同香港人分別,不只地域界限

仲有思想、自覺、文化、修養

所以有d大陸人黎左香港會努力融入社會,學習本港文化,可叫香港人

有D香港人不保衛自己本港文化,推動殘體/普通話/中共用語,做大中華膠,如元秋、四方_、陳淨心 ...
你後補咁多野 我好難跟得上你w0

[何況,拼音同殘體同大陸人無異]

轉個令頭就話大陸人同香港人分別,不只地域界限
希望你有正常ge智商

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-19 15:48 發表

你後補咁多野 我好難跟得上你w0

[何況,拼音同殘體同大陸人無異]
轉個令頭就話大陸人同香港人分別,不只地域界限
希望你有正常ge智商
真係咁難明? 定你理解能力問題?

用拼音如: 半年前成立的「戲曲中心」,英文叫Xiqu Centre,私處中心,引起香港人公憤,
殘體就不用多講

你係點你自己問心 何用係度搏取存在感?

回樓主:建議你重裝l4d2

回復 12# 的帖子

你講野前講又後補 叫人點跟得上你呢
我講緊打字用拼音打- - 你講到去咩咩中心 又時事咁
博存在感看來係你w0

樓主重裝1次vlan板2118主程式升翻上2121再入vlan試下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=489927&extra=page%3D1

但系之前重裝過都Lag啵..(單机 gg c無問題)

你Sure唔係你電腦問題,係vlan/game問題? 咁又難搞d喎
重裝都唔得 你既vlan version同ggx係咪分開裝?
引用:
原帖由 咩咩吊 於 2013-7-19 17:09 發表
但系之前重裝過都Lag啵..(單机 gg c無問題)
你自己無啦啦彈出黎問人你係咪大陸人 又要人解釋一輪
因為唔講清楚你又問 問完又要駁... Off-topic到你呢
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-19 16:04 發表
你講野前講又後補 叫人點跟得上你呢
我講緊打字用拼音打- - 你講到去咩咩中心 又時事咁
博存在感看來係你w0

樓主重裝1次vlan板2118主程式升翻上2121再入vlan試下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.ph ...

19 12
發新話題