發新話題

約戰Cpt.阿廉

[Close]

約戰Cpt.阿廉

今日同你玩過....而家想正式同你黎番場44!!!

係囉.....44啦剛剛同你玩完來..比你話我地on 9
大約時間3:40分教區最終章

真有其事定係老作架...?冇圖冇真相!

咩事,好似我又係度
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-8-13 16:08 發表
咩事,好似我又係度
冇野既....技術交流下咁囉

而家我地好有誠意黎約你44,,,,
咪同我潛水,,,你話得人地on(x),,即係你技術高超,,,所以想交流一下
YuK

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-8-13 16:08 發表
咩事,好似我又係度
唔知hihi1210大大有冇方法搵到佢呢
我想跟佢學下野...唔想做佢口中所講既on X

如果你地想單挑佢既話,你就搵第2日同CPT A team P過就得...唔好下下講粗口,好冇品呀
做人咁串冇用,唔通佢突然會話你好叻叻向你下跪咩??唔想做人口中既XXX就自己做好本份,人地UP乜唔好理佢米得law...你死都要同人鬥係你晒你自己時間,無謂咁濕碎既野都擺下眼入面喇...

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-8-13 20:38 發表
如果你地想單挑佢既話,你就搵第2日同CPT A team P過就得...唔好下下講粗口,好冇品呀
做人咁串冇用,唔通佢突然會話你好叻叻向你下跪咩??唔想做人口中既XXX就自己做好本份,人地UP乜唔好理佢米得law...你死都要同人 ...
估唔到想學野都要俾人話

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-8-13 20:38 發表
做人咁串冇用,唔通佢突然會話你好叻叻向你下跪咩??唔想做人口中既XXX就自己做好本份,人地UP乜唔好理佢米得law...你死都要同人 ...
-.-你睇下邊個講先
樓主係引述佢

我覺得如果樓主想約戰Cpt.阿廉可以參加vLan Left 4 Dead 2比賽
佢都有份參加,當係技術交流下都好   (hardsell完即閃)

pm左佢..
睇落佢仲味知

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-8-15 11:09 發表
pm左佢..
睇落佢仲味知
thx

發新話題