34 123
發新話題

香港已經冇晒對手

[Close]

香港已經冇晒對手

有邊個同我挑,
仲有,我希望會玩卡亂既人集中係一個ser度一齊玩..

[email protected]
只希望有品技術交流

引用:
原帖由 MaN敏 於 2011-4-27 21:10 發表
有邊個同我挑,
仲有,我希望會玩卡亂既人集中係一個ser度一齊玩..
好一句香港沒對手,聽說你有在G  g.c玩,ID是?rpg02區你有能力上到10大了沒?

回復 3# 的帖子

你聽佢吹..佢話嬴到SC幾場V_V我都仲未有信心同佢打

你講到香港已經冇晒對手唔岩  你最多只可以講VLAN冇對手 但KY0同G G C呢==

KY0 豬豬屍一定有對手 我五信會無囉 香港話細五細 話大五大

引用:
原帖由 [LcSwG]S 於 2011-5-3 11:20 發表
你問下sc對我既戰果好過啦不滅仔

引用:
原帖由 [LcSwG]S 於 2011-5-3 11:20 發表
笑左,
我仲早過佢玩,我同sc決鬥個時你都唔知玩緊卡亂未,你有咩資格講野?
而佢個時,都仲未多人識,只係嘴炮狗黎
你咩名?我今個月岩岩玩番,e家仲重練緊,洗唔洗挑下機當練習?輸左,比你周街唱又點話?
加上我係香港ser玩左2星期,真係未見過一個好對手,我先開post搵對手,唔代表我無敵

引用:
原帖由 MaN敏 於 2011-5-5 19:43 發表

笑左,
我仲早過佢玩,我同sc決鬥個時你都唔知玩緊卡亂未,你有咩資格講野?
而佢個時,都仲未多人識,只係嘴炮狗黎
你咩名?我今個月岩岩玩番,e家仲重練緊,洗唔洗挑下機當練習?輸左,比你周街唱又點話?
加上我係香港ser玩 ...
小弟佩服,咁你玩果陣時02sev比較出名既人有邊幾個,講黎聽下睇下我呢個廢柴新手識唔識,你同sc決鬥果陣唔知人地玩未,有咩資格講野?

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-5-5 20:22 發表

小弟佩服,咁你玩果陣時02sev比較出名既人有邊幾個,講黎聽下睇下我呢個廢柴新手識唔識,你同sc決鬥果陣唔知人地玩未,有咩資格講野?
我玩個時應該係mimieye...最勁
其實係max cu kop 仲一齊玩個時我玩得最密....我退出左幾個月番到黎..覺得唔同晒-__-

mimieye?唔係下話,得佢一個咋?

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-5-5 20:26 發表
mimieye?唔係下話,得佢一個咋?
請反白....搞下gag姐-.-

睇唔明 ?.........

樓主講到自己咁勁
姐係到左好神的地位啦

WOW 卡戰冇對手 勁啦樓主  記時打番場 只想抄你
熊貓正在努力找OO中

34 123
發新話題