17 12
發新話題

頭先玩沼澤第四關

[Close]

頭先玩沼澤第四關

頭先玩專家寫實沼澤第四關
咁就四個人守大屋側邊小屋仔樓梯
梯底有張枱仔通常有pills有時可能有包汁個到

咁未出tank之前都會黎好多怪仔  咁咪四個人守囉
有一個人開咪就叫咪用槍射呀  曬彈呀  用近武
我咪話彈係隔離二樓個到就有得汁  好近ja
一陣打tank係咪都唔係企死一個位  去汁番好快
條友就一直堅持己見  總之唔可以射  一定要用近武打
我就咪理佢啦 諗住我射到無彈又汁唔到彈咪用近武囉

跟住tank出黎  我就去汁彈  中途中左smoker   但好似比tank石頭打開左/比人救左  唔清楚
後尾打tank個陣死左一個 但電醒番
去番樓梯守個到佢一直係到開咪講  又係個d啦
咁我只係講左話  咁我用槍射唔得  一得要用近武咩
你唔鐘意咪唔跟住我去汁彈囉  我汁彈又無影響到你
我又唔係一大堆怪個陣衝去汁  打tank走走下避去汁都好似害到佢咁
佢就係守第二輪怪果陣突然送我n槍送我見佛祖

我就真係想問下  係我做錯  唔應該用槍射怪守樓梯 一定用近武打怪唔好用彈
定係佢問題??

咁你就唔岩啦.....如果係我既佢射我一下果陣佢就注定要升天了

Hi...果場係我開架...
我4點開場開始打打左好耐...

我覺得……佢語氣可能係重左D
佢之後都有講「由得你」啦

總之, 有時候一人少句咪好囉
Game ID: HolyCRAB

引用:
原帖由 samsonlks 於 2010-3-10 19:39 發表
Hi...果場係我開架...
我4點開場開始打打左好耐...

我覺得……佢語氣可能係重左D
佢之後都有講「由得你」啦

總之, 有時候一人少句咪好囉
語氣重左d我唔介意
我都無追究佢d乜
我都有講話佢唔鐘意可以唔理我
問題係佢依家係唔鐘意人地"唔跟佢認為啱到爆ga事"做
就"開槍tk殺"左我
我係到守怪  雖然我諗住個血包留到第二隻tank先食  血係少左d
但無理由打打下怪突然食後面n槍比佢唔小心tk死左?

你覺得你火爆 D 定佢火爆 D?
大家 3 唔識 7,始終有 D 野唔係你認為正確就堅持己見

如果佢性格主導成個團
你就收歛一下
接受佢意見
始終佢唔係冇道理
而你又唔係反叛

你同佢撐都得
但就要推動成個團隊思想
你認為可以行去拎彈
就要呼籲成隊人一齊做
今次4個入面得你1個唔認同
係你唔o岩

點「唔岩」都好,殺隊友就是天殺的行為,那是徹頭徹尾的不道德,說什麼也不足以作理由

佢如果係唔鐘意你走去拾彈就TK你既話,都未免......
就咁睇件事,我覺得你都冇做錯既,不過係咪佢問題就難講D,始終佢當時點諗冇人知

我都無話我汁彈實啱囉
最起碼我無做錯事呀
我唔份氣開post ga最大原因就係佢點解要tk殺左我
我又無做錯事 汁彈咁少野佢就tk殺隊友
咁如果我唔汁左佢個包佢會點?

引用:
原帖由 tony101010 於 2010-3-10 20:04 發表
你覺得你火爆 D 定佢火爆 D?
大家 3 唔識 7,始終有 D 野唔係你認為正確就堅持己見

如果佢性格主導成個團
你就收歛一下
接受佢意見
始終佢唔係冇道理
而你又唔係反叛

你同佢撐都得
但就要推動成個團隊思想
你認為可 ...
咁我想問係咪汁個彈就要比人tk殺死?
今次係我錯  咁ja係守小屋我用槍殺怪仔係錯
用近武守怪先啱  汁彈係錯ga行為?
我覺得呢d野好睇情況  無話一定啱一定錯囉
但佢tk殺我就實佢問題

引用:
原帖由 yeahya 於 2010-3-10 20:34 發表

咁我想問係咪汁個彈就要比人tk殺死?
今次係我錯  咁ja係守小屋我用槍殺怪仔係錯
用近武守怪先啱  汁彈係錯ga行為?
你問我
我當然覺得你做錯

例如你同個朋友行街見到地下有張 50 蚊紙
佢好迷信,好驚會有鬼依附係張錢度
所以叫你唔好執,其他人行過都唔執
而你就反主流執左佢
唔想張錢最後係點,有冇鬼出現
最後比你個朋友打獲金

你錯在唔跟主流意見
而且我行我素

你同其他 fd 講佢上次打我!
如果 D 豬朋狗友知道原因之後一定笑你抵死

引用:
原帖由 tony101010 於 2010-3-10 20:48 發表

你問我
我當然覺得你做錯

例如你同個朋友行街見到地下有張 50 蚊紙
佢好迷信,好驚會有鬼依附係張錢度
所以叫你唔好執,其他人行過都唔執
而你就反主流執左佢
唔想張錢最後係點,有冇鬼出現
最後比你個朋友打獲金

你錯 ...
咁我想問佢因為呢件事打人
佢就好啱?   我汁錢比人打我自己錯?
你去問下其它人  問下你身邊d人睇下係咪打人個個啱我錯
仲有你個比喻都唔太合乎呢件事啦
要問就用番呢件事  一係就搵件合乎事實d ga比喻
最後要同你講  其餘"兩個"人無支持/反對 汁彈
成件事係得佢開咪講  唔係好似你諗咁
事實其它人/包括佢自己都有汁彈
我真係想問  打人個個自己都汁錢咁你又想點講

點講都好....玩game tk同現實打人都係唔岩既

即刻拎支銀雞出黎同佢講
我冇近武喎,係咪要埋去齋推唔射?

其實, 點打都得啦, 你出唔出去入彈都冇問題. 反正4個人, 死你一個都冇咩問題, 不過要小心d唔好中boomer就可以啦.
我覺得係佢既問題啦, 打得唔勁又太緊張, 同伴麻, 你開多幾槍仲好, 你殺多2隻, 我做少d野, 我不知幾開心. 唔好版版我殺過200隻你先殺得80隻架. 不過唔好tk就ok啦. 佢叫你唔好開槍係怕你射到自己人定係點? 應該冇人知啦.

我自己打開"專家場"同"寫實專家場", 我都係會開槍打, 不過我多數係用密林, 主槍反而會少用. 主槍用黎打特感多.

所以. 我支持你, 係佢錯

如果你自問夠醒, 想搵人打專家場, 你可以留你個steam 等我add 你. 不過, 一定要有咪, 因為隻game係比人吹水多過玩, 因為專家場都只係叫難玩少少.

樓主岩

我都試過同人意見不合(1個)其他人冇出聲
跟住佢就tk我
我番生果時(係門入面番生)佢又tk死我
真係唔知點解d人可以做出咁既行為
只咩tony101010 都"含侮辱成份"......好明顯樓主冇錯
汁彈又唔會輸 何必要tk呢?

17 12
發新話題