19 12
發新話題

好憎某d人.......

[Close]

好憎某d人.......

好憎某d人......
佢地唔識用tank... 自己一個沖去打人 當tank係神咁......
一有tank就一d都唔會作 自己有自己打...
其實感染者唔合作咪一樣死...

試過見過d人話感染者無限重生 就係咁去亂打 一d合作性都冇 雖然感染者係無限重生 但係只要倖存者較為合作一點 感染者都死清光喇

特別係d唔聽人講嘅新手 以為自己做tank係無敵 就死沖去食子彈

我唔鍾意玩tank(好大壓力-_-)

引用:
原帖由 芯不在焉 於 2009-12-2 14:32 發表
我唔鍾意玩tank(好大壓力-_-)
我都係, 加上我唔識用tank =3=

引用:
原帖由 reason 於 2009-12-2 14:55 發表

無錯,其他果d如煙佬同口水怪好玩d

boomer 同tank都好大壓力

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-12-2 14:20 發表
好憎某d人......
佢地唔識用tank... 自己一個沖去打人 當tank係神咁......
一有tank就一d都唔會作 自己有自己打...
其實感染者唔合作咪一樣死...

試過見過d人話感染者無限重生 就係咁去亂打 一d合作性都冇 雖然感染 ...
通常新手都會係咁既做法.....
其實唔可以怪佢既......
你應該開mic 教下佢點做嘛^^"

引用:
原帖由 smallfish181818 於 2009-12-2 15:15 發表

通常新手都會係咁既做法.....
其實唔可以怪佢既......
你應該開mic 教下佢點做嘛^^"
最慘 係有d唔會聽人講 好似攪到佢有佢玩 我有我玩咁

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-12-2 15:16 發表

唔聽話個d未 warning 下佢囉..
再唔聽未kick
咁講好似好冇品咁...
但係冇辦法嫁嘛....
佢一條油唔聽人講野 就累輸哂成隊......
right?

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-12-2 15:16 發表

有d人無開喇叭玩架

錯啦錯啦
tank唔頂子彈 你地邊有機會去捉人??
tank出去頂子彈係幫你地引開d人 再等你地捉
一出tank你地就一定要最快去重身幫手
好似hunter 一個跳埋去捉一個 tank又可以打第2件
smoker拉一個 tank又可以打第2件
boomer可以吐 引屍卡佢地位
charger可以衝擊 彈開幾件
但係spitter幫唔到tank
jockey最有用..

tank我未玩過,,
但係佢吾係拎黎擋子彈嫁咩
佢甘大隻-.-

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-2 16:04 發表
錯啦錯啦
boom ...
最衰有d新手 唔理你- -撲左照打 你死你既事 

引用:
原帖由 reason 於 2009-12-2 14:55 發表

tank有限時間內要打人,唔係會扣血而死ga....超憎用佢......

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-12-2 16:41 發表

tank有限時間內要打人,唔係會扣血而死ga....超憎用佢......
限時間係唔會扣血架0.0  只係會轉手   一開始用既玩家 之後就轉第2個玩家 之後轉電腦 係唔會扣血的=.=

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-2 16:04 發表
錯啦錯啦
boom ...
有見過tank去頂火彈 ?
有見過tank用石一下打落個比hunter捉低左既人到 ?
有見過tank死追一條友 其他3條企係到連行都唔洗行 ?
有見過tank只係識丟石 唔知tank可以直接用拳頭打人:lol ?

19 12
發新話題