發新話題

for LadyGaga個場

[Close]

for LadyGaga個場

呀ladygaga,你可唔可以叫下你個場d admin唔好亂踢人呀??我自己改我中意既名入到你ser冇喇喇又比人話我串,又踢埋我,仲要乜都冇講過。
你地admin做花生聽到人/怪隊開咪講野一講到你地唔岩聽既又要踢,唔比人開得咪?唔中意聽咪唔好整個花生alltalk出黎囉,係你ser你d fd掛機就笑笑口鬧1,2句就算,街客就又要踢。
我唔係搵野嘈,而係唔只一次係咁。希望你叫你個ser d admin注意下

引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-5-19 16:30 發表
呀ladygaga,你可唔可以叫下你個場d admin唔好亂踢人呀??我自己改我中意既名入到你ser冇喇喇又比人話我串,又踢埋我,仲要乜都冇講過。
你地admin做花生聽到人/怪隊開咪講野一講到你地唔岩聽既又要踢,唔比人開得咪?唔中 ...
版主又要麻煩你將帖轉去「抱怨區」了。

你睇埋最後果句先喇rd哥:
我唔係搵野嘈,而係唔只一次係咁。希望你叫你個ser d admin注意下
抱怨?

回復 3# 的帖子

針對伺服器作出批判性討論因情況而被判定為抱怨類型主題
隨即移至適當區域

個人:
你同場主私人聯絡唔係更有效咩?

抱怨區admin會睇到?同佢講佢會聽?
唔想比人睇到咪出聲

回復 5# 的帖子

你要admin 睇到入場同佢講, 問其他人佢既vlan ac pm 佢又得
抱怨既定義係敏媽既版規制定
唔滿意請搵佢, thanks. 我只係負責執行.

我未load完已經比人踢左喇

引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-5-19 16:37 發表
你睇埋最後果句先喇rd哥:
抱怨?
我無意找你麻煩,但係你發帖目的除左宣泄不滿之外,最重要都係向負責人 / Admin / 場主 正視問題並作出改善,
不過你所採取既方式並非有效率既溝通渠道,與其冒着被移帖既風險,不如嘗試直接聯絡對方。

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=353481&highlight=

LadyGaGa 個 vLan ID : http://ipve.com/bbs/space.php?uid=873225

你可以直接 PM 對方反映,或再夜D入佢伺服,應該會蒲頭啩。

*toto 一向都係 AI 機械人架啦!

佢如果理我就唔洗上黎開po喇= =我問佢做乜踢都要kick我,.我好難同佢傾

引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-5-19 19:47 發表
佢如果理我就唔洗上黎開po喇= =我問佢做乜踢都要kick我,.我好難同佢傾
你咁講難聽d即係搵個機會被 vLan 會員踩到佢上水,想佢難堪啫。

你既EQ唔係咁有限嘛?

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-5-19 22:23 發表

你咁講難聽d即係搵個機會被 vLan 會員踩到佢上水,想佢難堪啫。

你既EQ唔係咁有限嘛?
nono,我想比佢知我好關心佢個場

我同你一樣好憎ladygaga個場, 同埋佢本人

發新話題