發新話題

想發洩下= =

[Close]

想發洩下= =

我呢..入到場做觀眾..對抗場
所以我等..等到有得玩就被人踢(投票)一開波就被踢...都唔知咩事
如果係FD場..唔想其他人入 可以講聲
於是我入返去問...點解要踢我!!D人唔應我囉
冇人應我 仲要比人踢 幾唔公平 (玩哂囉)
"勁賤"←原諒我講依兩個字.我都唔想

個場係matthew做管理員 依個人勁衰
又唔講抵咩事 剩係踢我 如果唔比我玩咪即走 好恨玩你個場阿 (無理)

ps:ver1區

即係呢...我個場就唔止我係admin,有6個人都係
同埋你係咪叫"........"?係既就唔好意思, 唔係我踢你
你係俾人投票踢既

我知比人投 所以我咪入返黎問囉
冇人應我不但止,仲要比你踢 起碼答我點解踢我
完全唔公平!!!!!!要公平阿
如果係fd場或我做錯d咩 可講比我知 我會改 但係我岩岩入同玩 完全唔知咩事

引用:
原帖由 99554499 於 2010-7-9 18:32 發表
我知比人投 所以我咪入返黎問囉
冇人應我不但止,仲要比你踢 起碼答我點解踢我
完全唔公平!!!!!!要公平阿
如果係fd場或我做錯d咩 可講比我知 我會改 但係我岩岩入同玩 完全唔知咩事 ...
我話左當時在場有6個admin 我只可以同你講唔係我踢

咁冇人答我既?點解要踢 踢我果個心虛??叫佢黎傾下

比著你會點?一定想問清楚啦 係咪先!!
做錯被踢 我願意接受但係無啦啦被人踢 一定會問下點解

(做admin踢我果個過黎當面對質一下,點解要踢我。係又踢唔係又踢 我就覺得冇資格做admin 跟本說服唔到人地)
如果我做錯d咩 我願意接受 但事實又唔係

原來你就系個"......"啊
開mic叫你轉做spec都冇反應
都話個位有人..甘冇反應就系votekick嫁啦..有問題?

一開波就踢囉 你剩係用mic 仲要嘈嘈地 如果MIC唔得 咁咪打字講我聽
你又冇打字 點知你姐 個場咁多人
我入返個場 你又唔講唔打字 就即踢 咁算咩意思先!!!!!

引用:
原帖由 99554499 於 2010-7-9 19:10 發表
咁冇人答我既?點解要踢 踢我果個心虛??叫佢黎傾下

比著你會點?一定想問清楚啦 係咪先!!
做錯被踢 我願意接受但係無啦啦被人踢 一定會問下點解

(做admin踢我果個過黎當面對質一下,點解要踢我。係又踢唔係又踢 我就 ...
對質咁大件事, 好有小學生感覺
如果你覺得佢無資格做admin既, 你不如自己開ser吧
始終個ser既操縱權係admin到, 能不客家佔地主嗎 ?
當然我唔係話admin可以亂咁用admin功能

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-7-9 20:00 發表
對質咁大件事, 好有小學生感覺
如果你覺得佢無資格做admin既, 你不如自己開ser吧
始終個ser既操縱權係admin到, 能不客家佔地主嗎 ?
當然我唔係話admin可以亂咁用admin功能 ...
我都想 暑假要返工
對質既意思 係我想同佢講點解 如果用得太高深或錯字 可以轉

引用:
原帖由 99554499 於 2010-7-9 19:58 發表
一開波就踢囉 你剩係用mic 仲要嘈嘈地 如果MIC唔得 咁咪打字講我聽
你又冇打字 點知你姐 個場咁多人
我入返個場 你又唔講唔打字 就即踢 咁算咩意思先!!!!! ...
連講野都聽唔到 v_v ..點玩

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2010-7-10 02:57 發表

連講野都聽唔到 v_v ..點玩
聽鬼到..一開波就即投票 點x知你 聽唔到唔識打字既
打字起碼知點解..你打都唔打

l4d2大把場..如果有mic都會用mic講既..你聽唔到你問題..
相信你冇開喇叭會累全家

發新話題