21 12
發新話題

有冇人覺得d開咪佬好煩?

[Close]

有冇人覺得d開咪佬好煩?

成日開咪吵聲晒,好煩又要指指點點,以為自己係高手果下先惡頂

回復 1# 的帖子

無咪會好無癮 , 我成日都開咪啦 ! 一係吹水 , 一係就指導一下各位 (尤其真係唔識玩初報到既玩家)

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-21 03:21 發表
無咪會好無癮 , 我成日都開咪啦 ! 一係吹水 , 一係就指導一下各位 (尤其真係唔識玩初報到既玩家)
你想指導 人地領教?

回復 3# 的帖子

其實好睇開咪條友既語氣 , 談吐方式 , 內容  同埋佢講既嘢係咪能夠幫到大家 , 呢點相當重要.

你唔好彩地遇到啲粗魯而自大既人啫

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-21 03:42 發表
其實好睇開咪條友既語氣 , 談吐方式 , 內容  同埋佢講既嘢係咪能夠幫到大家 , 呢點相當重要.

你唔好彩地遇到啲粗魯而自大既人啫
你頭果part我認同
但我有d野想補充,有時候打機呢樣野,係拎黎放鬆下心情,
都可能心情唔係咁好想打機發洩下,而且而家係打機唔係學打機,
咁有心機教不如開堂仲好,冇謂係game晒埋d口水,又搞到大家唔happy

回復 5# 的帖子

咁唔係既 , 有好多人唔想只滿足於娛樂方面 , 希望透過勝利去得到更大既滿足感 .

而我比起贏輸 , 更重視玩既過程係咪精采而有意義 , 係咪體現到團結合作既精神 , 發唔發揮出玩家應有既潛能 , 呢個更令我雀躍 .

引用:
原帖由 jun876 於 2010-5-21 03:15 發表
成日開咪吵聲晒,好煩又要指指點點,以為自己係高手果下先惡頂
我比你句開咪佬吸引入黎睇

開咪佬

咁唔鐘意可以mute

-唔係哎 開咪幫下d新手都幾好 好似我咁v_v by. mk仔v_v

我覺得開咪佬低沉的聲線十分迷人.真想聽他們唱番一兩首歌
有時不是遇到開咪佬,而是開咪婆,不用理會樣子,反正永遠都不相見,她們聲線甜美,滿足了一連串的性幻想....

樓主你咁唔鍾意開咪佬 咪將咪音熄左佢囉
冇理由 有咪既 讓有咪架

引用:
原帖由 小克 於 2010-5-21 09:19 發表
樓主你咁唔鍾意開咪佬 咪將咪音熄左佢囉
冇理由 有咪既 讓咪架
你打錯字- -

樓主玩得多人合作既game, 要預左呢個情況, 有咪冇咪你hei玩人地都會凸你, 你其實可以玩單機, d bot又聾又啞岩晒你。而且你down左都一定會救你。如果你close左個咪, 又唔講野, 同bot有咩分別? 不喜勿插

其實打機 贏輸有乜甘重要 好玩咪得囉
d開咪佬成日輸系到爆哂粗

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-21 04:16 發表
咁唔係既 , 有好多人唔想只滿足於娛樂方面 , 希望透過勝利去得到更大既滿足感 .

而我比起贏輸 , 更重視玩既過程係咪精采而有意義 , 係咪體現到團結合作既精神 , 發唔發揮出玩家應有既潛能 , 呢個更令我雀躍 . ...
通常合作果隊就會得到勝利

21 12
發新話題