20 12
發新話題

唉 冇眼睇鳥

[Close]

唉 冇眼睇鳥

代打問題嚴重, 特在此警告                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        各位參賽者,

經部份參賽者反映, 及 vLan 系統記錄報告, 發現今次比賽代打情況非常嚴重.
現公佈以下團隊被取消參賽資格:

NiF高潮CoOL
CoOL強暴NiF
搞埋我沖涼
數碼暴龍
金牌豬肉檔
香煙乂
五殤ll

希望各參賽者注意, 請人代打或代人打, 一經發現將會讓所屬團隊喪失參賽資格.

........ 無野好講

cool同nif真係兄弟團

一齊2:0 一齊出線 一齊離開
.

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-26 19:42 發表
代打問題嚴重, 特在此警告                                                                                                                                                 各位參賽者,

經部份參賽者反映,  ...
關你鬼事咩潮童

抽水就收皮啦

點肯定都冇用..最後都係要講証據既..
宜家有.. 對大家有個公平判決吧

係   有結果 仲要抽水                  

nif 和 cool 走了
比賽也變沉悶了

↑ 人話

???????????

我抽水王

水唔怕抽得小

最怕冇人去抽
.

回復 8# 的帖子

法律都有灰色地帶  

出左結果   仲要抽水  ???

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-26 19:47 發表

↑ 人話
人抽你又抽

咁多人死唔見你死?

神手團wish

贏左bsth好威威啊?

俾個潮霸獎你好冇?

hihi路過比我抽一抽水ok?

唉 真係無眼睇
樓主了

點解冇人直接話我=.=????????
.

引用:
原帖由 sai.亞 於 2009-10-26 19:59 發表
點解冇人直接話我=.=????????
你實力比他強。

而且樓主真的很真心膠。

20 12
發新話題