發新話題

vLan4盃建議

[Close]

vLan4盃建議

賽前賽中賽後,按鍵盤上prtscn sysrq影相!
再上傳上來睇下有無MH!!!

由於VLAN而家有50%玩家MH!,所以希望管理員接受

由於VLAN而家有50%玩家MH!
此話可來???

引用:
原帖由 ken1280 於 2009-10-27 23:26 發表
賽前賽中賽後,按鍵盤上prtscn sysrq影相!
再上傳上來睇下有無MH!!!

由於VLAN而家有50%玩家MH!,所以希望管理員接受
有冇證據證明

要想知道請參看:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=162150&extra=page%3D1

感覺上呢個建議冇用.
因為係唔係都會睇rp;
就算你覺得對手係Mh.
你大可以自己睇rp先.
當然;睇rp既時侯..
除左上忍之後對手無啦啦黑位閃你燈就有可疑啦..
評判亦無可能睇咁多隊RP..
所以都係..自己覺得對手mh既話..先睇rp後舉報..
淨係影相..有咩用?

引用:
原帖由 G.ExPloDe 於 2009-10-28 02:25 發表
感覺上呢個建議冇用.
因為係唔係都會睇rp;
就算你覺得對手係Mh.
你大可以自己睇rp先.
當然;睇rp既時侯..
除左上忍之後對手無啦啦黑位閃你燈就有可疑啦..
評判亦無可能睇咁多隊RP..
所以都係..自己覺得對手mh既話..先 ...
團隊仲閃燈,用咪啦!!!又唔係冇程式可多人聊天!!
唔閃燈點睇mh??

了賽前賽中賽後?就算關了觀看小圖也一清二楚!
如果不開小圖選項,那冇紅點不是也公平些?

引用:
原帖由 ken1280 於 2009-10-28 02:29 發表

團隊仲閃燈,用咪啦!!!又唔係冇程式可多人聊天!!
唔閃燈點睇mh??

了賽前賽中賽後?就算關了觀看小圖也一清二楚!
如果不開小圖選項,那冇紅點不是也公平些? ...
小弟見識少.
多人聊天呢家野我真係未見過;
mh日新月異..
捉都捉唔到好多..
就算比你mh打到入4強..
最後又咪係要露面打決賽..
的確對於之前輸左既隊伍唔公平..
但係目前為止我未見過一個真正可以打破全圖既方法..
就算比人封ip..之後開多個又咪一樣咁玩..

純熟個人意見..歡迎指教..

引用:
原帖由 G.ExPloDe 於 2009-10-28 04:51 發表

小弟見識少.
多人聊天呢家野我真係未見過;
mh日新月異..
捉都捉唔到好多..
就算比你mh打到入4強..
最後又咪係要露面打決賽..
的確對於之前輸左既隊伍唔公平..
但係目前為止我未見過一個真正可以打破全圖既方法..
...
到目前為主我只在1.20E至1.22看到破全圖既方法..
只要有人有那一款程式,若有人MH他就會發言比
其他人說哪個在MH...不過冇乜人留意這程式!
1.23及1.23後已冇見到這程式了!

MH 日新月異..用來用去都係
D3Scene 開圖程式!!!最多係FOR版本唔同!
人地自轉左VLAN2009,都無更新過VLAN!所以VLAN點更新都無用
係VLAN2005已經有這問題!更新vLoader.exe及開啟VLAN.exe是兩個不同EXE
雖然預設桌面的捷徑是連去vloader的,但係部份人去vlan 的folder 中開啟vlan.exe的
免過更新!!!!VLAN開圖的人數%率比GGX更為多!!

1.22年代MH,在國外不受落!很多在意研究互通圖(collided maps)!
即原版地圖與非官方地圖互通,不論是不是場主都可不用讀圖及作弊!
1.23後官方更新驗圖方法了,不可再使用

多人聊天Skype 3.1是其中一種....仲有好多好多!!!
唔信你冇聴過Skype!你的觀點夑了!!!
明明上面話睇RP!!!一比人博故姐,又
連故仔都轉埋!仲有你無睇以下e句!!!!
賽前賽中賽後影相’就算關了全圖觀看了小圖也一清二楚!
如果不開小圖選項,那冇紅點不是也公平些!!!
我只想提出睇RP不實際!!影相比他實際好多
還有RP修改不難!反而改圖很難!!!
RP只是鍵盤及滑鼠的指令,理解指令代碼
要改根本不難!何況已有程式幫助!
輸家與赢家名稱對調意如反掌!!!!
若你想了解此方面請PM我
先個圖看看

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題