18 12
發新話題

信你一成 呢位冇品人兄 大家見到記得踢

[Close]

信你一成 呢位冇品人兄 大家見到記得踢

不踢後果自負~佢唔夠人玩果陣會無啦啦串你 之後你串返佢 如果佢唔夠你串
佢會影你鬧佢果部份野上黎亂作~"~同埋要小心 佢部垃圾機開既場
唔知點解無啦啦玩下玩下旦機 我冇rp
你地可以唔信 都係果句 後果自負啦

大家見到記得踢呀~推一推上去先

有趣兒童~
我淨係同你玩過場咁大把~

一場你中bug 我逼住re場

第二場就係我另外個post有埋rp俾你睇
你竟然可以話你彈左  有趣兒童。

講多無謂,有哂rp,圖,呢個神手香甜美黑鮑,玩bug,狂講粗口,走場,有哂
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=150786&extra=page%3D1&page=1

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 19:09 發表
有趣兒童~
我淨係同你玩過場咁大把~

一場你中bug 我逼住re場

第二場就係我另外個post有埋rp俾你睇
你竟然可以話你彈左  有趣兒童。
傻閪 幾多個會拉落去睇 回黎把柒?
又柒多次 幫我推post 88喇 慢慢推啦
反正我唔緊要 下次又可以開多個新ac
a_a 拍拍屁股走人的快感

引用:
原帖由 死神乂雷 於 2009-9-6 19:35 發表
講多無謂,有哂rp,圖,呢個神手香甜美黑鮑,玩bug,狂講粗口,走場,有哂
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=150786&extra=page%3D1&page=1
返你屋企睇你老母啦柒頭a_a

圍觀樓上

小心...引發筆戰而比人扣分
按下圖進入正規區

人地信你一 勁果你啦
係咪呀
香甜美黑鮑 你唔鍾意佢你味同佢1打1 lo

個信你一成今日同過佢玩,機係廢左d~

引用:
原帖由 peterhert123 於 2009-9-7 18:39 發表
個信你一成今日同過佢玩,機係廢左d~
玩8.1u lag係正常 唔信你可以自己開完再叫人入睇下有冇- -

引用:
原帖由 香甜美黑鮑 於 2009-9-7 14:08 發表

返你屋企睇你老母啦柒頭a_a
睇黎比人串完 串返人果個係你=]

支持信你一成......

香甜美黑鮑,你算吧啦.. 你開2個p0黎話人, 但你又冇rp
嘈黎冇用  /___\   你有rp先開p0啦..

買番支可樂飲
睇你地慢慢嘈先得

18 12
發新話題