16 12
發新話題

[閒聊] 想問下有咩好MOUSE好用

[Close]

想問下有咩好MOUSE好用

主要用黎打CSGO

回復 1# 的帖子

建議上高登問下!
千萬別入VLAN

steelseries kinzu v3 平 好用有玩可以加我 pm 比steamid

現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 20:58 發表
建議上高登問下!
佢上泥問唔係問咩mouse好用,唔係問你咩網好介绍答左等如無答,想覆都唔係錦覆

現在是少女時代!!

我依家用緊G502,手感非常好,而且個底有6粒石比你較重量

回復 4# 的帖子

人地標題係咁寫,你又玩語言[偽]術?咪係度扮高深啦;就算你正身AC09年加分數多過人都係咁話啦!年資高同多分唔代表一切架!人地返工先至講年資架咋,係VLAN駛講年資既咩!若果年資係有用既話,咁昨天的明天應該第一個收皮先啦!講呢D,家下唔興呢D啦!興社會公義,反強權同言論自由啦!
千萬別入VLAN

怪不得香港同大陸一樣封閉啦!原來姐係有班人守舊,唔願意作出改變,怕改變左會唔知發生咩事啦!一味守舊,唔作出改變!咁死得啦!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

回返樓主既提問,若果你係想買MOUSE,KEYBORAD&其他配備既話,除左上高登問下之外,我亦可以搵我個位識電腦配備既同學比你識,我有佢FB,PM左你!

千萬別入VLAN

打csgo 988

小地球可帶升 ,密我比steam link
現在是少女時代!!

回復 1# 的帖子

樓主,建議你下次問得直接同簡單D,費事比班用語言[偽]術既人入!
千萬別入VLAN

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-4 12:13 發表
樓主,建議你下次問得直接同簡單D,費事比班用語言[偽]術既人入!
你唔係答問題就收聲啦,都唔知答左啲咩
現在是少女時代!!

回復 11# 的帖子

我己經答左佢啦!唔該你自己睇回覆啦!
千萬別入VLAN

人地係v lan 問問題,你就叫高登問,錦叫答左。高手
現在是少女時代!!

回復 13# 的帖子

錦你夠高手啦,唔睇我其他回覆,係度斷章取義!
千萬別入VLAN

同條啲傻仔講多句都覺得多9魚

16 12
發新話題