發新話題

[知識] 救求 Outlook email

[Close]

救求 Outlook email

今日一入個EMAIL就甘 我都吾知點解 個EMAIL我只係係學校同屋企(大部份都係屋企)登入過。搞E家入吾番個AC 入面D功課冇晒 我通常都係用呢個

EMAIL  有咩辨法

您的帳戶有安全性風險,可能有其他人在使用您的帳戶
為了協助您 (而且只有您本人) 取回 [email protected],我們需要確認這是您的帳戶。  
  我們最近收到一份您要復原Microsoft 帳號 [email protected] 的申請,但很遺憾我們無法根據您所提供的資訊確認您是該帳號的真正所有人。Microsoft 非常重視客戶的安全和隱私,並承諾保護個人資 料,因此我們必須審慎行事,以確保您是該帳號的真正所有人。

請提交新的帳號確認表格

在此一階段,希望您能在新的表格中提供更多的正確資訊,以利盡速恢復您的帳號,您提供的資訊越詳盡,成功恢復帳號的機率就越大。我們提供以下要訣,希望能幫助您正確及完整的填寫所需資訊。

=.=咩你唔記得翻你以前噶資料咩?
我估可能你屋企電腦中毒,資料暴露,EMAIL被人狂上.上線地區不一.導致出現安全性風險

你噶电子邮件 bi*****@hotmail.com?

我都係咁 最慘係注冊果陣為左保障自己用哂假資料 根本乜都填唔到

引用:
原帖由 粟凌C.C 於 2014-5-10 18:39 發表
=.=咩你唔記得翻你以前噶資料咩?
我估可能你屋企電腦中毒,資料暴露,EMAIL被人狂上.上線地區不一.導致出現安全性風險

你噶电子邮件 bi*****@hotmail.com? ...
係... 但係我KWOKYU個個EMAIL 幾年前開 跟本吾記得

回復 4# 的帖子

=.=                         額你以前填寫噶資料全部唔記得?(恢复你的 Microsoft 帐户)

http://windows.microsoft.com/zh-hk/windows-8/get-back-blocked-hacked-account
反正你都入唔到,不如比密碼我

引用:
原帖由 粟凌C.C 於 2014-5-10 20:23 發表
=.=                         額你以前填寫噶資料全部唔記得?(恢复你的 Microsoft 帐户)

http://windows.microsoft.com/zh-hk/windows-8/get-back-blocked-hacked-account
反正你都入唔到,不如比密碼我 ...
Y=.=........... .

發新話題