65 12345
發新話題

[閒聊] 近年黎你地有無真係有一隻玩得耐既online?

[Close]

近年黎你地有無真係有一隻玩得耐既online?

近年黎 我玩左好多隻新既online 隻隻都玩到發火= =.... 基本上隻隻都係燒錢燒得好深...!

但以家 比我搵到隻(龍珠online) <<< 係一隻幾年前既舊game黎既(係香港仲未公測...內測緊)

我係呢幾日內測入面 搵番我 小朋友既經典童年回憶  同埋搵到我以前既舊game 爽快感!

很高興佢既回來^^`

可能睇落去好悶甘 但係玩左你就覺得不錯的了 !

M群:[email protected]
答案:喜歡

9月8號公測 ............... 唔知有幾多人玩了

不過d公仔3d制作好正好可愛= = 引死女了= =

好似幾好玩a_a
希望隻game唔食錢啦  
多謝:]

引用:
原帖由 戀‧小夜‵ 於 2011-8-21 07:37 發表
好似幾好玩a_a
希望隻game唔食錢啦  
我都內測緊  佢d裝得幾件 = =  認該唔會食錢食得甘過份掛= =

水滸

好似幾年

引用:
原帖由 7171 於 2011-8-21 07:40 發表
水滸

好似幾年
呢隻我好耐之前有玩  升到甘上下都放棄左了= =......

希望大家去試下龍珠吧    佢有個好特別既系統 用黎睇人戰鬥力= =... 好正

天龍.
4年

我玩online game次次1個月就吾玩

近年出既online game一定係食錢
我開始微笑 以後會努力過的 很好

好似幾好玩

有玩過台SER的七龍珠
應該係一樣的都OK好玩
乘乘有糖食....

我諗一定好食錢

漂流

4年前 LO
我玩緊完美世界
同埋墨香
呢2隻GAME玩過之後冇咩ONLINE玩得耐
個隻黃易2....
我玩左5分鐘DEL左
完美因為而加太多外掛所以冇玩LO

runescape
呢隻外國online真係超好玩...小學同人升1個ac升到全身rune裝
行路都型過人

65 12345
發新話題