22 12
發新話題

[其他] 想拎分既請入.

[Close]

想拎分既請入.

he.你地好呀.我係龍之谷板主.
為了讓更多人接觸龍之谷.
所以今次再一次搞返上次既活動.

請各會員在參加活動時仔細查閱規則
已經發現有些會員因沒有查閱規則而不獲加分
敬請注意!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

希望玩家介紹自己正在玩的伺服器 自己的名字 職業 裝備

如低過20級.將扣分處理.
還有20級以上和在右下角打上自己的名字.
看圖為例子.

所加的分數視乎該相的大小
>200kb             加1分

150kb-200kb     加2分
100kb-150kb     加3分
50kb-100kb       加4分
<50kb                加5分
但該圖必須能清楚看到 不可太懞
如果放超過1張圖 將以較大的評分

請大家到在指定貼中發貼
開貼時標題請加上(加分活動)
如果沒有將不獲加分
如果因不跟規則以進行修改.將不能加分

本人每次更新規則都會留下更新時間
如果因本人疏忽 忘記加上規則
在會員發貼後才修改
會員們都會獲得加分

活動時間由2011年4月1號開始
下圖有例子:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

龍之谷板主

而家最高lv幾多

我都好鍾意超人
由細陪到我大

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-4-1 20:05 發表
我都好鍾意超人
由細陪到我大
咁你知唔知果個係咩超人?

不如貼超人算喇

回復 2# 的帖子

而家最高為40lv..
岩岩更新完.出左個新既40lv副本.

想就想拎分...
不過呢...

我是唔玩online game的

回復 7# 的帖子

咁冇了.sor

引用:
原帖由 戴能獲 於 2011-4-1 20:07 發表
想就想拎分...
不過呢...

可惜......

引用:
原帖由 戴能獲 於 2011-4-1 20:07 發表
想就想拎分...
不過呢...

同志
我覺得online game 好食錢

迪加.吉田.梅比斯.七星俠.太郎.尼奧.帝拿.佳亞
我全部都有睇過.
有d唔記得

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-1 20:06 發表
而家最高為40lv..
岩岩更新完.出左個新既40lv副本.
升左15lv之後冇玩

賣左俾個fd玩

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-4-1 20:09 發表
迪加.吉田.梅比斯.七星俠.太郎.尼奧.帝拿.佳亞
我全部都有睇過.
有d唔記得
洗唔洗記得咁清楚呀

回復 10# 的帖子

同你講講吧.
我覺得龍之谷一定唔會係一隻好食錢既game
你1-40lv升完打副本.
打到d裝.
去交易所自己買升到+6已經好屈機.
而金錢果方面.你打d任全部副本黎.
拎金錢都會好多.
我32lv用左200金買野.
而家33lv就打返70金返黎.
所以冇咩話要用點.
至於點技.你可以去巴哈網址搵返你職業既post.
也可以用模擬點.

回復 11# 的帖子

我張圖係梅比斯.迪加.吉田.7號.帝拿.ace.積克.
尼奧同太郎就冇放上去.

22 12
發新話題