發新話題

[其他] 緊急!!!

[Close]

緊急!!!

本人有部PSP因為細個個陣手多del晒入邊d file 連基本個d都del埋 now細佬想要黎玩 點先可以還原/整返  求教

話說好似格式化張卡.. 之後入反機OK..  不過要張卡本來的檔..  不過E+無咩地方可以修理PSP...  去好運.. 可能有

引用:
原帖由 -SiU_BlacK_- 於 2013-4-4 22:14 發表
話說好似格式化張卡.. 之後入反機OK..  不過要張卡本來的檔..  不過E+無咩地方可以修理PSP...  去好運.. 可能有
格式化唔係就OK架啦咩= =?

依家玩緊PSV

不過我個PSP 右係好似場主禁DEL左機D野.. E+ 黑左.開機冇畫面.. 格式左一樣唔得-..-

我部野起碼有4年無開過

回復 5# 的帖子

PSP 1000?我係LO..

引用:
原帖由 -SiU_BlacK_- 於 2013-4-4 22:28 發表
不過我個PSP 右係好似場主禁DEL左機D野.. E+ 黑左.開機冇畫面.. 格式左一樣唔得-..-
上網DOWN 返D野

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-4 22:32 發表

上網DOWN 返D野
唔見左條缐啊~~~ GG

引用:
原帖由 -SiU_BlacK_- 於 2013-4-4 22:30 發表
PSP 1000?我係LO..
唔知 以前叫厚機囉 now更新完得返個叫psp既file 以前好似有好多= =

唔見左條線可以用讀卡器上網down番psp d野
我有psp d file但係太大上傳唔到上黎幫你唔到

引用:
原帖由 [SincR].CRazY 於 2013-4-4 23:55 發表
上傳網啦。
。。。。

引用:
原帖由 [SincR].CRazY 於 2013-4-4 23:55 發表
咁有咩方法解決

發新話題