17 12
發新話題

[閒聊] 學左新野

[Close]

學左新野

今日 我係唔同既論壇 fb 同唔同既地方 都不約而同見到同一句野 笑死我=.="少年,你太年輕了。你以為 Facebook/論壇 上真的有那 麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看"
而我係大陸 又學左個形容人地一家既句子 高富帅&富二代&白富美.....
多多支持~~

如果系vlan到打少年,你太年輕了。你以為 Facebook/論壇 上真的有那 麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看"
會比人扣錢
午餐

點解會俾人扣錢ga

.
bboy shadow

N年前信長區某POST有人咁玩野
全部人咁回POST
全部人俾人扣錢

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-7-23 16:51 發表
N年前信長區某POST有人咁玩野
全部人咁回POST
全部人俾人扣錢
吾係扣分咩?
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

初頭扣錢

之後無人理

全部扣分

高富帅咪姐係富二代
你戈句野好似罵羅馬時有人講過

引用:
原帖由 7171 於 2012-7-23 17:43 發表
初頭扣錢

之後無人理

全部扣分
處理得好

經過果1次...都仲有人係咁打

少年, 你太年輕了 , 你以為這個論壇真的那麼多版主扣你分?
其實都是一個人扣你分而已,不然我扣自己分給你看看     (烈士mode)
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

仲有個叫矮窮醜

得閒冇野做?

2個版主都讚好
笑左
工口工口

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-7-23 19:17 發表

處理得好
綜合區又有類似留言 得閒睇下(已舉報)

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=548559&page=8#pid5491843

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-7-23 19:22 發表
經過果1次...都仲有人係咁打
都無計

唔嚴重咪扣錢先

嚴重扣分嚇下

17 12
發新話題