16 12
發新話題

求助!!!!!請幫忙!!!!!!!

[Close]

求助!!!!!請幫忙!!!!!!!

我以家做緊個project, 各位可唔可以幫我填一填問卷, 好快姐, 得十題. 唔該曬大家!!!!!!!!!!!!!!!!!

網址:
http://www.my3q.com/home2/127/flyerfei/76924.phtml

普普通通而又好認真地又慢又快咁做完......

即係做完

以答了 收費10元 正 明天到你家拿準備哦

| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 立哥 於 2006-11-2 22:47 發表
普普通通而又好認真地又慢又快咁做完......

即係做完
立哥你語言太高深了

小弟真是不明白

PS : 說笑ja 唔好扣分分A__A

多謝大家支持,推!!!!!

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-11-3 17:42 發表
多謝大家支持,推!!!!!
但都係似得兩三個幫你手....

管理員 同版主 的分別 XD....

引用:
原帖由 sweetom 於 2006-11-3 19:26 發表
管理員 同版主 的分別 XD....
alan兄個份勁多人做 =.=

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-11-3 21:28 發表

alan兄個份勁多人做 =.=
因為你加唔到分比人=-=

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-11-3 22:40 發表

因為你加唔到分比人=-=
咪係.w.一開頭唔知做咁既野有分加

如果早d知 唔幫你做住.w. 等你有分加先幫 XD

引用:
原帖由 sweetom 於 2006-11-3 22:56 發表

咪係.w.一開頭唔知做咁既野有分加

如果早d知 唔幫你做住.w. 等你有分加先幫 XD
咁奸=.=   
(講笑姐)

好難wo...一係佢做左管理員/超版....一係管理員/超版幫佢加你地~

做左了~~~二手煙...死開吧

引用:
原帖由 山治 於 2006-11-3 23:23 發表
做左了~~~二手煙...死開吧
那麼...1和3以後的如何?

我do左啦~~
做咩又問卷嫁...??功課黎嫁??
我睇番個結果佢有22個人否....2個贊成(我係其中)
咁....如果係既咁我咪仲要食2手煙....慘...

16 12
發新話題