發新話題

[閒聊] 唔知大家有冇e個習慣呢

[Close]

唔知大家有冇e個習慣呢

我慣左我部電腦部離一定要有盒Starbuck曲奇 同埋一杯冬啡係到

你地有冇類似ed習慣
ARMS.愛麗絲

我就冇...
但系我離電腦一定要有水壺系到...
我上網/睇動畫/打機...我飲水量好可怕...岩岩裝滿左d水...唔洗一個鐘....
就無哂...我自己都唔覺=____="""
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

[quote]原帖由 Max.Heart〞 於 2009-3-20 08:13 發表
我慣左我部電腦部離一定要有盒Starbuck曲奇 同埋一杯冬啡係到

你地有冇類似ed習慣 [/quote

“冬啡”你系米打錯字啊??應該系凍啡吧、、、

引用:
原帖由 Max.Heart〞 於 2009-3-20 08:13 發表

你地有冇類似ed習慣
小心衝動起來,成杯涷啡飛咗入部腦度...

回復 4# 的帖子

我之前個Ketboot 可樂 咖啡 水 咩野都有
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

我每次打機  6~7個鐘到..通常打完 部電腦前面就會有4~5罐可樂一字排開
恐怖的說......................

回復 6# 的帖子

無呀
之前post過
2枝2L咁大把

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-3-20 18:01 發表
無呀
之前post過
2枝2L咁大把
咁你好快好似你個名咁,糖尿死....

好耐冇飲
因為冬天haha
不過夏天都唔知飲唔飲

我部電腦附近一定有既係
主機...滑鼠...鍵盤...顯示器...喇叭

唔知大家有冇e d習慣=o=
人生五十年。
與天地長久相較,如夢又似幻。
一度得生者,豈有不滅者?

引用:
原帖由 kelvin07 於 2009-3-20 18:27 發表
我部電腦附近一定有既係

有牙~~點算牙~~~

=.="沒有 ..
有的僅是一大堆垃圾 ( 廢紙 .. 飲完既野 .. 食完既野之類=.="  ++ 紙巾 )
Stupid Mankind。

有些零食吧. . .

口淡的時候拿來吃-ˇ-
一生只屬於撒旦

引用:
原帖由 kelvin07 於 2009-3-20 18:27 發表
我部電腦附近一定有既係

有同感^^ 哈哈   好爛a...不過我鐘意

發新話題