發新話題

vlan用戶權限建議

[Close]

vlan用戶權限建議

我個人認為 其實應該比vlan會員級數為 新手上路 的會員 給予允許參與投票 之權限
因為我覺得投票就好似回覆ge權限一樣,都係每位都應該擁有之權限
投票權限=回覆權限=發言權限  (我唔係話vlan無比我地D會員發表權,只係覺得還可以更加完善罷了)

有人可能應為我只係在尼到幫自己講野  因為我都係 新手上路
但其實以我依加ge錢  係絕對可以買積分買到成為註册會員
所以我講ge野其實係為各個 新手上路 的會員發言  --- 真心
為大家爭取更多ge權限

希望管理員能理解和支持

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2010-9-2 20:00 發表
我個人認為 其實應該比vlan會員級數為 新手上路 的會員 給予允許參與投票  之權限
因為我覺得投票就好似回覆ge權限一樣,都係每位都應該擁有之權限
投票權限=回覆權限=發言權限  (我唔係話vlan無比我地D會員發表權,只 ...
可是你有沒有諗過~

當新手上路(20積分以下)都有權限投票的時候~

會不會有人會開分身AC洗票? 造成不公平的投票現象

對發起投票的人所需獲得的數據可能有偏差
以上純粹個人意見,不代表IPvE vLan

版主好似90
論壇長老<<都似係70咋

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-9-2 20:09 發表

可是你有沒有諗過~

以上純粹個人意見,不代表IPvE vLan ...
但係如果要20積分先有得投票 又有幾多個人可以投得到

以L4D2 版本ge 投票咁樣  有冇人會浪費時間去洗票?  

如果將投票權限set好D , 例如發起投票人有得選擇 能參與投票人需要具備ge條件 如積分 或閱讀權限(會員級數) 咁ge話可能就會好好多,可以解決到你所講ge問題

咁樣對於一D  重要ge投票 就可以做到你所講ge公平
引用:
版主好似90
論壇長老<<都似係70咋
同我係90有咩關係
你指ge 90 係1990年后出世戈D人

可是你有沒有諗過~

以上純粹個人意見,不代表IPvE vLan

超級同意樓上
我本來都諗唔到有咩問題
估唔到你心思比我細密得多

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2010-9-2 20:24 發表

但係如果要20積分先有得投票 又有幾多個人可以投得到

以L4D2 版本ge 投票咁樣  有冇人會浪費時間去洗票?  

如果將投票權限set好D , 例如發起投票人有得選擇 能參與投票人需要具備ge條件 如積分 或閱讀權限(會員 ...
發起投票人有得選擇 能參與投票人需要具備ge條件 如積分

禁時未有這功能吧~

假如 : 好似信長盃咁.整影片要投票邊個影片好睇啲.
         (正常唔可以比0分的投票吧.因為會有VIP之類既野送.非常大機會有洗票現象出現)

好啦.咁我就閱讀權限.例如.開到20既~咁又有可能會有d冇20權既會員投訴..話跟本唔公開.咁點算?

以上純粹例子
以上純粹個人意見

無管理員入黎表態ge

已經有人講出理由...不用再作出特別回應了..

20分下只會比分身洗票

我想問點先可以成為註册會員=.=

引用:
原帖由 w11i1717 於 2010-9-25 12:53 發表
我想問點先可以成為註册會員=.=
威望去到20
威望=積分 貌似

依家中級先比投票都算合理了
因為好多人都中級了

=.=咁都得=.=我要拿到20積分加油!!

回復 13# 的帖子

你中秋冇上到咩?
有20分拎架

發新話題