19 12
發新話題

希望新增功課交流區/學術交流區

[Close]

功課交流區好似抄功課咁  叫學術交流區好D=]
原因:
岩岩開學  好多學生應該都比電腦洗左腦  好多教過既野都唔記得哂
仲有相當多既功課唔識做  借此幫一幫下學生
(*因為我都係其中一個受害者)

管理員參考下啦

個個都唔識架啦黎得IPVE

引用:
原帖由 風離 於 2010-9-9 16:18 發表
個個都唔識架啦黎得IPVE
係咩@@?:L

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2010-9-9 07:11 發表
希望新增功課交流區
原因:
岩岩開學  好多學生應該都比電腦洗左腦  好多教過既野都唔記得哂
仲有相當多既功課唔識做  借此幫一幫下學生
(*因為我都係其中一個受害者) ...
你要諗下邊個做版主BO?

因為版主應該系要識晒會員發問既所有問題-3-"

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-9-9 17:11 發表

重點已講出

引用:
引用:

重點已講出
同意
如果唔搵反個天才 D人問左都無人答

引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2010-9-9 18:50 發表
引用:

同意
如果唔搵反個天才 D人問左都無人答
我諗天才都冇可能識晒天下所有既問題掛-3-

引用:

-_- 其實版主睇有冇亂答就得啦

let see :http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=287424&goto=lastpost#lastpost

中四既英數都有人識答  =D

自然有唔少知識人士幫到手 =D

係ipve多數都係初中程度姐

一係咁 :
問題區ge版主原用反校園區ge版主
如果有人解答到問題ge 版主只需要負責加分就得
唔洗下下搵版主答
就好似Yahoo知識咁
最佳答案者得分

如果到時有條友問左條冇會員解答到既問題

版主又唔識既.咁點算?

有時要做最壞既打算先得既

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-9-9 22:16 發表
如果到時有條友問左條冇會員解答到既問題

版主又唔識既.咁點算?

有時要做最壞既打算先得既
其實問題唔重要

答唔到咪答唔到

信長問答區 唔通所有問題都要識答?

依加係有好過冇  有機會有人識答  好過無機會

加上我相信IPVE有知識人士既=D

回樓樓上, 加分制其實可以免

只係開個區出黎幫下學生  唔洗下下都加分

答者可以回憶下  問者可以解答  WIN WIN 雙嬴

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2010-9-10 03:47 發表

其實問題唔重要

答唔到咪答唔到

信長問答區 唔通所有問題都要識答?

依加係有好過冇  有機會有人識答  好過無機會

加上我相信IPVE有知識人士既=D

回樓樓上, 加分制其實可以免

只係開個區出黎幫下學生  唔洗下 ...
竟然你都講到咁.我都冇理由再處處相迫

如果真系開左既

我第一個黎問M2同ICT功課

你黎昆p0sT ?????

如果開左當然要交流一下功課既答案啦a.a

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-9-12 13:37 發表
如果開左當然要交流一下功課既答案啦a.a
咁樣既讀書態度不要得

19 12
發新話題