17 12
發新話題

[交流] 國萌由2011年開始已經無意義

[Close]

國萌由2011年開始已經無意義

國萌由2011年開始已經無意義

主要因為2011年夏娜係決賽輸左邪惡既洗票黨..

夏娜次次都係得第2同第3...D死人刷票黨好恨=_=

之後出現2個神黨

一個係刷票黨 美琴炮姐黨

一個係聲優黨 香菜軍團黨

之後每年既國萌獎 同萌王都係佢地2個拎晒

參考下...發現有咩問題..D新人去晒邊- -? 藍寶石

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

可能人地FANS真係有咁多呢.
有部份投夏娜何常咪又係因為釘宮配
(聲優呢樣野好重要)

引用:
原帖由 hgc081413 於 2014-5-6 12:03 發表
可能人地FANS真係有咁多呢.
有部份投夏娜何常咪又係因為釘宮配
(聲優呢樣野好重要)
炮姐個聲優廢- -" 只係角色勁...多粉絲

我比較喜歡正傳 魔法禁書目錄 對外傳科學超電磁炮...麻麻

咁無理由龍斷晒....你幾時見日萌韓萌會係咁連任...

係味應該比返D新角色拎下?
而且係夏娜帶人氣比釘宮....夏娜係釘宮紅左既角色黎....

你d post 由2011年開始已經無意義

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-5-6 16:06 發表
你d post 由2011年開始已經無意義
主要因為2011年既俺妹配音製作爛尾開始..:lol:lol
求神接

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-5-6 16:10 發表
主要因為2011年既俺妹配音製作爛尾開始..
求神接
正常post次次都係得第2頁同第3頁...bm刷post黨好恨=_=

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-5-6 16:45 發表
正常post次次都係得第2頁同第3頁...bm刷post黨好恨=_=
之後出現2個神黨

一個係刷post黨 各種bm式廢post黨

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-5-6 16:49 發表
之後出現2個神黨

一個係刷post黨 各種bm式廢post黨
一個係討論黨 bm討論黨 各種討論達到升lv 令到如今已變vlan最高lv 最有深度

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-5-6 16:55 發表

一個係討論黨 各種討論達到升lv 令到如今已變vlan最高lv 最有深度

之後每年既vlan廢post都係由bm黨開晒

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-5-6 16:56 發表
之後每年既vlan廢post都係由bm黨開晒
參考下...發現有咩問題..D真正深度post去晒邊- - golden?

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-5-6 16:57 發表
參考下...發現有咩問題..D真正深度post去晒邊- - golden?
佢所有post 講既野太主觀 根本就好似係要所有人認同佢
佢講既野就係深度 佢追既野就係神作 佢鍾意既野就係大眾的愛

不嬲無意義 角色可以番炒
角色基本上唔會因時間無FANS
EG 年年我動漫展都見人仲cos  AB  同 初音

唔怪得呢幾日話落雨但係水都無滴...

btw又唔洗咁既... 畫出腸

有啲野睇完笑完咪算,點解要講出口

抽夠水味

你地好恨姐

17 12
發新話題