發新話題

[疑問] 求教學

[Close]

求教學

點先可以用手機玩galgame   我用三星機

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

GOOGLE PLAY
據我所知無得玩電腦個D GALGAME
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-2-20 23:15 發表
GOOGLE PLAY
你所知既野都好有限

不過手機玩GAL GAME 隻GAME都幾大 少就4GB 一般都8GB-16GB

有好多PV版移植落IOS 或者and 既..自己搵下就可以  要移植版 解像度會下降 所以會比原版細

唔想知呀 波狗
你又話比神作me

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-2-20 23:15 發表
GOOGLE PLAY
想誤人子弟

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-2-20 23:33 發表

你所知既野都好有限

不過手機玩GAL GAME 隻GAME都幾大 少就4GB 一般都8GB-16GB

有好多PV版移植落IOS 或者and 既..自己搵下就可以  要移植版 解像度會下降 所以會比原版細 ...
咁威威科技發達成咁我真係唔知 BM哥原諒下小毒能 俾條生路黎行下OK?

願你亦看清楚

小波子d神作咪又系資詢我好冇睇先得番黎 u no再毒了波子

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-2-21 00:18 發表

咁威威http://i1002.photobucket.com/albums/af147/d523d323/adore_zps3fe83a77.gif" border="0">科技發達成咁我真係唔知 BM哥原諒下小毒能 俾條生路 ...
你穹妹迷 姐係自己友 一定比生路你

蘿莉版穹 比較有萌點..有冇諗過手機玩緣之空?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-2-21 23:38 發表

你穹妹迷 姐係自己友 一定比生路你

蘿莉版穹 比較有萌點..有冇諗過手機玩緣之空?

都係正常既穹妹萌好多

發新話題