37 123
發新話題

[交流] 動漫迷人眼眸選舉【女】臨時名單

[Close]

動漫迷人眼眸選舉【女】臨時名單

由於今次提名情況較為混亂
唯有依現階段狀態選取部份合符資格參賽圖片~
並已修正圖檔大小或不雅部份~卑大家參考下

由於只是現階段已參賽臨時飾選名單
所以只用RAR檔上傳

唔好話敏媽唔提醒你地.
好多人都已經無視左個比賽既宗旨,
如果現階段未入選既麻煩睇清楚
入唔入選係好睇你地卑咩圖我,如果個角色本身係有憂鬱FEEL,但你卑張佢笑既相我,唔會入選

如果佢係樂天性格,但你卑張憂鬱表情既相我,反而可以入選

以下問題各位必須要注意

• 個比賽係講緊憂鬱眼眸,滿臉笑容或害羞照片不入選
  • 如眼神憂鬱,表情有苦澀笑容或冷笑者,可入選
  • 過度性感且表情不算憂鬱者不入選
  • 與其他參賽角色重複,後提名者不入選
  • 圖檔過小或取自H漫者不入選
  • 圖檔過度模糊者不入選
  • 卡通人物不入選(至少是人形生物,OK?)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

好主觀姐

好野==有我波-3-""

有我*2

好彩叫做臨時姐
我都未諗到用咩人好

我仲諗緊有邊個仲好

只可以有一張圖?...
按圖即可進入信長之野望區

提名時 可以放5-6張左右 比敏媽簡/你自己提出用邊張
實際時得一張可以用

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 22-7-2010 18:32 發表
好主觀姐
無限個主觀就會變成客觀

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=257153&extra=page%3D1
敏媽再睇一睇#6
睇下得唔得
(換完圖更加有信心@@)

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 23-7-2010 01:45 AM 發表
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=257153&extra=page%3D1
敏媽再睇一睇#6
睇下得唔得
(換完圖更加有信心@@)
尾二黑底果張得.不過可惜唔係正面
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-23 01:50 發表

尾二黑底果張得.不過可惜唔係正面
得一張得-.-?

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 23-7-2010 01:55 AM 發表
得一張得-.-?
第2第4張太性感.第4張本身有得cut.
但係cut左出黎我驚個feeling會好差~同埋個樣好細
而第1張.好明顯臉紅緊啦
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-23 02:04 發表

第2第4張太性感.第4張本身有得cut.
但係cut左出黎我驚個feeling會好差~同埋個樣好細
而第1張.好明顯臉紅緊啦
敏媽再睇下尾2果張...
(老實說這女根本賣性感)

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 23-7-2010 02:11 AM 發表
敏媽再睇下尾2果張...
(老實說這女根本賣性感)
尺度問題我也沒辦法.你何不試試小御幫你搵果幾張?
如果你肯用既話~佢貼既第1同第5張都可以入選~
至少唔算嚴重曝露@@
表情都ok~係差在第1張冇上色je
同人圖如果唔係太走形既話其實都ok.
你知有d同人圖.個人物走形到豬扒變女神.完全唔ok囉果d.所以先至話唔卑同人圖之嘛
Gaming Live

37 123
發新話題