30 12
發新話題

[交流] 輪迴眼原本點出現?+小小問題!

[Close]

輪迴眼原本點出現?+小小問題!

宇智波.斑 - 進化 <--(有招同地爆天星差5多*好似仲大DD*粒石係用輪迴眼爆既?))
長門 - 被殺父母後開(((面具男[帶土]話佢比)))
面具男[帶土] - 回收長門輪迴眼

面具男[帶土] - <-原先點解會有回輪眼?
天道 人間道 修羅道 畜生道 餓鬼道 地獄道<-呢六對又點出黎? 面具男[帶土] 頂多開一對
如果話輪迴眼能力可以共亨分比人/屍體控制 即是可以把能力集中 有齊七對眼能力??+埋外道 即係可以回生之術
面具男[帶土] - 已有長門果對輪迴眼 -  
小南講長門果隻 掌管外道比面具男[帶土]回收返!可以用長門SOLO過D技嗎 天道 人間道 修羅道 畜生道 餓鬼道 地獄道 輪迴眼 始終都係一對?        
  面具男[帶土]  <-應該未開永恆萬花同寫眼眼(仲係同卡卡西隻萬花同一樣)~即係推返進化出黎 咁究竟...面具男[帶土] 對輪迴眼係點黎

之前長頭髮果個面具男 係帶土?
另外 .....
係咁的話 ~
面具男[帶土] 能夠爆長門輪迴眼D技
簡單咁用萬象天引 再吸異空間 / 天道揼七你都GG

我只係問問題 同埋 想知

收啦,,,,本身面具佬都吾係六道後代..

咁大蛇兜又點叫齊火影水影土影風影雷影前幾代

回復 2# 的帖子

你答緊D咩 ???宇智波一族都可以講係

其實 之前吾係話輪迴眼只係得1對炸咩=.=  E家 宇智波斑又有 帶土又有1隻.... 之前穢土轉生出黎既長門又有

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-9-7 16:13 發表
其實 之前吾係話輪迴眼只係得1對炸咩=.=  E家 宇智波斑又有 帶土又有1隻.... 之前穢土轉生出黎既長門又有
木遁奧義.ctrl+c

天道 人間道 修羅道 畜生道 餓鬼道 地獄道
全部都係長門架啦
咁原本個五條友+離弦都冇輪回眼
再加長門都有晒咁多種能力

之前長頭髮果個面具男 係帶土?
另外 .....
係咁的話 ~
面具男[帶土] 能夠爆長門輪迴眼D技
簡單咁用萬象天引 再吸異空間 / 天道揼七你都GG

有可能可以爆晒尐技出黎
因為佢拎左輪迴眼之後
基本沒用過輪迴眼

所以佢根本就係一個迷.
e+仲加埋真班

不過大蛇丸同佐助都未知

所以話gg真係未必

九尾+八尾vs班
其他vs帶土唔似成問題

睇到我R晒頭

回復 2# 的帖子

你收啦 宇智波一族同千手係呀 小朋友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

x輪 是輪迴進化仲有斑 知道要死左1次仙可以比x輪退化

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-9-7 22:00 發表
你岩:L

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-9-7 22:00 發表
佢話係後代啊
姐係子孫

引用:
原帖由 thezerocrisis 於 2012-9-7 15:04 發表
收啦,,,,本身面具佬都吾係六道後代..
面具佬只要系帶土/班都系六道後代 你無睇清楚漫畫吾好亂咁插人喇
千手同埋宇智波都系六道後代黎

其實我想知 你地講果個長髮面具男係點樣 有冇圖可以睇下
知唔知咩叫神.
神以前都係人.
不過佢做到人做唔到既野.
之後佢就係神.

30 12
發新話題