31 123
發新話題

[交流] 火影動畫出外掛(穢土轉生四代)

[Close]

火影動畫出外掛(穢土轉生四代)

69集中大蛇丸用穢土轉生召喚初代 與 二代 **(想召喚四代果時)**係被三代阻止
如果三代唔阻止=四代可以穢土轉生!!!!
但四代係用*屍鬼封盡*
用屍鬼封盡 靈魂會吸走 = 土穢轉生不能轉生四代!!!
如果唔係 第四次世界大戰 兜都出四代!!
之後初代與二代被封埋 所以第四次世界大戰先冇左兩位高手!!
個外掛就係, *四代在69集點解可以穢土轉生 *(冇三代阻止係轉生到)

最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

咪轉生左個無靈魂既人出黎lor- -即係得個樣 睇得唔打得

回復 2# 的帖子

你明唔明嫁= =
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

四代之所以召唔到,係因為佢當年係用屍鬼封九尾
佢個靈魂而加係死神到,所以先召唔到
唔關三代阻止事

睇漫畫話兜只要有死者既DNA  就可以用穢土轉生召喚佢個肉體出來  之後控制佢.___.
而且大蛇丸入侵木葉果陣 三代冇阻住佢開第3個棺材  只係開左初代同二代._.

回復 4# 的帖子

咁點解大蛇丸可以穢土轉生四代目出來
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

回復 5# 的帖子

靈魂被封印點轉生
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

咪話有肉身冇靈魂囉= =    

只是錯覺,3代火影以為佢招影分身手裡劍阻止穢土轉生出尼,其實唔係,係因為4代無左靈魂先出5到尼
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

佢都未完全出到黎

穢字點讀== 比個同音字黎==
唔係3代出手女劍打大蛇丸 大蛇丸後退 召換穢土轉生檔咩?

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2012-5-16 20:11 發表
穢字點讀== 比個同音字黎==
唔係3代出手女劍打大蛇丸 大蛇丸後退 召換穢土轉生檔咩?
同音字=喂

引用:
原帖由 TSZ_0202 於 2012-5-16 20:26 發表

同音字=喂
喂土轉生=.=

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2012-5-16 20:27 發表
喂土轉生=.=
係咁叫架ma

一定系4代?
靈魂系死神到點召

我佛慈悲

31 123
發新話題