35 123
發新話題

[交流] 穢土轉生

[Close]

穢土轉生

目前兜的穢土轉生的兵力(至少23名敵將)︰
.鼬 (月讀可秒人、天照群數燒死人、須左能乎無敵甲)
.蠍 (100個木偶,1次至少夠抽200人)
.迪達拉 (死前仲可以玩C0自爆,再用穢土轉生再復活)
.角都 (5種元素,自己+4個心=5人)
.長門 (吸力/斥力屈晒,仲可以放導彈……)
.真班 (須左能乎無敵甲、豪火滅郤玩死成班人)
.2尾
.3尾
.4尾
.5尾
.6尾 (泡泡炸彈夠多夠勁吧)
.7尾
.2代土影
.3代雷影
.4代風影
.加裏
.再不斬 (5知有冇斬首大刀跟住自己)
.白 (像SEED既DRAGOON系統的魔鏡冰晶,點擋?)
.半藏 (爆炸符多到當普攻用)
.砂隱千代婆婆 (10個白色布偶)
.君麻呂 (骨頭控家)
.阿斯瑪 (火遁同風遁都好勁,不過果2把自製刀5知有冇跟住自己)
.斷
.日向日足
(還有更多)

兜的兵力真係又多又勁

穢土轉生的條件︰
.目標必須已經死亡
.有目標的DNA
.目標的靈魂必須到淨土 (因屍鬼封盡而死的靈魂,以及十拳劍而死都違反這條件)

穢土轉生的效果︰
.可把死人復活
.可隨意操控復活者的行動
.復活者復活時在他最強大的時期
.可把他的裝備及能力一同復活 (包括寫輪眼、輪回眼)

穢土轉生的缺點︰
.操控者有可能失去對復活者的操控 (例如鼬)

注︰時期跟隨動盡目前進度

不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

仲有最重要嘅班呢         

24 hr sleep

我就覺得兜的軍隊死氣沈沈, 未打先輸的感覺
需然他主力勁, 但係絕的分身好像很單調

班既神之力令人慨嘆

2尾,3尾,4尾,5尾,6尾,7尾 = 新六道佩恩

( 可尾獸化 )

鼬 跟 長門 好像不受兜的控制 .

[有錯請更改]
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

你依加先開帖講有咩用- - d人都封印晒la好似- - 得番班一件

點解無班ga :@

回復 6# 的帖子

因為動畫岩岩做到-__________________-

引用:
原帖由 夏♪小蠢 於 2012-4-3 08:28 發表
因為動畫岩岩做到-__________________-
其實成套火影入面==
我最想知道最想了解,,都係班呢個人

班;
原名:宇智波 班
能力:因弟弟想見宇智波一族得到和平.獻出自己雙眼令哥哥的永恆萬花筒寫輪眼開眼.得到宇智波一族真正的力量
班同衫代系終焉之谷對戰其實系為左各對族開戰
班希望以戰爭換取在他心目中既和平.千手柱間為左以和平共處換取停止殺戮..
以我理解身系得咁多-__-.....
幫五幫到你

你講果D人大部份都封印左

唉,如果飛未死
出黎屈人機都幾勁
&CoOL/CoOL2

引用:
原帖由 CoOL2abc 於 2012-4-3 19:48 發表
唉,如果飛未死
出黎屈人機都幾勁
巳經比人炸碎左 得番個頭
我佛慈悲

我講錯左,應該話阿飛如果可以郁得返,可以屈好多人
&CoOL/CoOL2

引用:
原帖由 CoOL2abc 於 2012-4-3 20:19 發表
我講錯左,應該話阿飛如果可以郁得返,可以屈好多人
個個比人召出黎都係不死家LA

35 123
發新話題