18 12
發新話題

[交流] 我想問長門

[Close]

我想問長門

兜唔係召喚左長門出黎嫁咩
點解班仲要捉長門出黎-.-

引用:
原帖由 Orz大檸樂 於 2010-10-17 23:56 發表
兜唔係召喚左長門出黎嫁咩
點解班仲要捉長門出黎-.-
轉生個個系靈魂

班搵長門條屍系因為要攞反隻輪回眼

有錯請指出

引用:
原帖由 [★]__逝儿 於 2010-10-18 17:28 發表
兜並冇召換長門
1.迪仔
2.蠍
3.角都
4.鼬
5.大蛇丸
6.班以前用既把扇
錯左囉你

左至右:長門.角都.迪達拉,蠍.鼬
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

兜好屈機囉...........

拎佢隻 眼囉= =   

嶾該係

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-10-18 17:29 發表

轉生個個系靈魂

班搵長門條屍系因為要攞反隻輪回眼

有錯請指出
應該係正解泥

兜召喚左長門出黎嫁 5係真的.

支持支持

見樓上咁樣我都支持一下啦
【心若冰清,天塌不驚】
☆To the world, you may be small   
but to a person, you may be the world★

兜  的確很屈機 幫大蛇X果陣 我火到想打X佢

呢度有D問題..
兜個招召喚術唔係要有死人架屍體先可以召喚到架咩好似大蛇丸召喚1代2代個時都要搵到佢地屍體先召到..
問題就係兜都冇長門屍體..咁點召喚到?
如果佢有長門屍體..咁斑點解要去搵長門屍體?

很不爽兜

你未睇.....
班次後係1隻寫輪眼,一隻輪回眼的

引用:
原帖由 kim3 於 2010-11-3 23:41 發表
呢度有D問題..
兜個招召喚術唔係要有死人架屍體先可以召喚到架咩好似大蛇丸召喚1代2代個時都要搵到佢地屍體先召到..
如果佢有長門屍體..咁斑點解要去搵長門屍體? ...
但係佢超越左大蛇丸啵
個到圖都話佢已經超越2代同大蛇丸~

引用:
原帖由 kim3 於 2010-11-3 23:41 發表
呢度有D問題..
如果佢有長門屍體..咁斑點解要去搵長門屍體? ...
下 唔係只要找c但1條屍就可以復活1個人架咩 好耐之前網手治番大蛇丸隻手個陣大蛇丸話找1條屍比佢就得@@

要有錯唔好話我

18 12
發新話題