30 12
發新話題

[交流] 佐助下一個要對付既人係.....

[Close]

佐助下一個要對付既人係.....

土影 - 差d係五影大會攪掂zz

雷影兄弟 - 不分勝負.

風影(我愛羅) - 好似唔夠班

十尾 - 未出現,功力可能係zz之上

鳴人 - e+應該唔係zz對手

鹿驚 - ????未來火影人選?

卡卡西,未仲廢過我愛羅
鳴人有仙人model同佐助差唔多la
十尾,咪gag la 佢連8尾人柱力都唔係好夠打10尾秒佢la(唔係人柱力wow)
我愛羅,都唔會打佢la
雷影兄打得傷佢,雷影弟殺佢2次tim..
樓主呃積分比Myth_皓月還猛@~@
NIF_BigJJboy

我想知咩系 zz

同埋十尾.佐助想對付都對付唔到.

曉都未集齊晒九隻尾獸

我愛羅好內都無咩打過....好似係到放假咁....

我愛羅掛機   (信長)

引用:
原帖由 NIF_kaiboy 於 2010-2-5 17:43 發表
卡卡西,未仲廢過我愛羅
鳴人有仙人model同佐助差唔多la
十尾,咪gag la 佢連8尾人柱力都唔係好夠打10尾秒佢la(唔係人柱力wow)
我愛羅,都唔會打佢la
雷影兄打得傷佢,雷影弟殺佢2次tim..
樓主呃積分比Myth_皓月還猛@~@ ...
你又知?講經驗講查克拉明顯都係卡卡西勁d,我愛羅仲要無埋1尾添,不過而家佢都夠勁

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2010-2-7 09:45 PM 發表
我愛羅好內都無咩打過....好似係到放假咁....
很多人都在放假呢

下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2010-2-6 07:19 發表
我想知咩系 zz

同埋十尾.佐助想對付都對付唔到.

曉都未集齊晒九隻尾獸
zz好似係佐助==

其實我覺得鳴人夠佐助打啦而家

同埋E家我諗佐助想對付卡卡西先

引用:
原帖由 DEAD曖 於 2010-2-19 04:44 發表

你又知?講經驗講查克拉明顯都係卡卡西勁d,我愛羅仲要無埋1尾添,不過而家佢都夠勁
偉大既六代火影大人咪又係死起zz手上

我覺得係 鳴人

引用:
原帖由 火乂燃_月 於 2010-2-28 15:59 發表
我覺得係 鳴人
唔系木葉高層先咩 ???

依家可能係殺嗚人先

超多人都掛緊機啦,,吾係得我愛羅!

我愛羅現在不強 ?

別說笑吧 ,

現在還較有一尾附身時強 ,

天照對我愛羅已經無效 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

30 12
發新話題