18 12
發新話題

[鈴聲下載] [轉貼]Yui - I Loved Yesterday 全碟鈴聲

[Close]

[轉貼]Yui - I Loved Yesterday 全碟鈴聲

歡迎各位Yui的 Fans 及 支持者  DL

1.Laugh away(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎◎(這碟的主打之一,必聽!)

2.Find me(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎◎(必聽之選!)
3.No way(鈴聲)

推介指數:◎◎◎(比較一般,但都可以下載來聽聽)

4.Daydreamer(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎◎(十分正,做鈴聲一流!)

5.Love is all(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎(各花入各眼,下載來聽聽吧)

6.I will love you(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎(抒情歌,音調比較平和,想用這類歌的朋友必然要下載了!)

7.We will go(鈴聲)

推介指數:◎◎◎(比較一般,想聽下的朋友可以下載)

8.Am I wrong(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎(這首鈴聲十分好聽,你是不能錯過的!)

9.OH YEAH(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎(一首充滿活力的鈴聲,一個字:正!)

10.LOVE & TRUTH(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎(必聽之選)

11.My Generation(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎◎(一首做鬧鐘鈴聲及一般鈴聲都一樣咁好,超正!)

12.My friend(鈴聲)

推介指數:◎◎◎(本人覺得一般,想聽的朋友可以下載來聽聽)

13.Namidairo(鈴聲)

推介指數:◎◎◎◎◎(必聽之選)

http://www.sendspace.com/file/mtkoox

按圖即可進入信長之野望區

有冇吾係鈴聲            

你自己搵 e到係電話區-.-...

個人覺得13.果個最好        .

YUI隻隻都正

華搵d短片上短片區啦~"~  得鈴聲邊夠
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-7-19 18:40 發表
華搵d短片上短片區啦~"~  得鈴聲邊夠
你鐘意我可以放埋

我電話聽開成首歌 有冇成首歌   

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2009-7-19 18:46 發表
我電話聽開成首歌 有冇成首歌   
:'(自己搵好唔好....

引用:
原帖由 W_a 於 2009-7-19 18:44 發表
你鐘意我可以放埋
樂意至極.....
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-7-19 18:59 發表

樂意至極.....
一日最多放三隻歌 我要慢慢放

第一隻:

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=140845&extra=page%3D1&frombbs=1

有冇小明坐火車???????????

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2009-7-19 19:18 發表
有冇小明坐火車???????????
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=140823&extra=page%3D1

哦 吾該晒>.<甘有冇super d

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2009-7-19 19:26 發表
哦 吾該晒>.
你自己cut啦平凡 幫你唔到

18 12
發新話題