發新話題

1.113序號有誤

[Close]

1.113序號有誤

我係1.113序號有誤呀 why!!

引用:
原帖由 chupa456 於 2010-4-26 21:02 發表
我係1.113序號有誤呀 why!!
請貼出問題圖片

你用左聯機破解補丁未?

如果游戏正常激活后无法进入服务器,或者服务器显示序列号有误,可以单击开始->运行->输入“regedit”->回车->删注册表,注册表位置HKEY_CURRENT_USER\Software\MountAndBladeWarbandKeys\serial_key

支持支持很好很好支持支持很好很好

引用:
原帖由 xieopen 於 2010-4-29 23:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1964923&ptid=215014][/url]
如果游戏正常激活后无法进入服务器,或者服务器显示序列号有误,可以单击开始->运行->输入“regedit”->回车->删注册表,注册表位置HKEY_CURRENT_USER\Software\MountAndBladeWarbandKeys\serial_key ...
本人沒此值
引用:
原帖由 monk6812 於 2010-4-26 21:32 發表

請貼出問題圖片

你用左聯機破解補丁未?
以我所知,未用聯機補丁時,個清單選項是灰色的..
想入都入唔到吧

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

同样的问题

同样的问题

我是1.113...入不到人地場呀....他說我出錯...無法連接服務器..唉...

同樣問題....  一樣序號列有誤
我想玩阿 :'( :'( :'(

我都有呢個情況.....不過我淨係入唔到人場但可以自己開場玩(當然人地可以入黎玩)
你既然咁想玩你就試下入完vlan開場
等人地入黎睇下得唔得

人家有密码锁房啊!关CD-KEY咩事~

引用:
原帖由 donwong 於 2010-5-22 16:47 發表
人家有密码锁房啊!关CD-KEY咩事~
Just the same matter,not the password businese

發新話題