18 12
發新話題

你地信唔信都好...總之我冇cheat !

[Close]

你地信唔信都好...總之我冇cheat !

我【勝利】反共男孩冇用過外掛...
e幾日掛住玩信長...
冇玩流星...
一黎個論壇就見到有個handsame1994係咁話自己外掛...//
再上流星玩就比人罵..
你地信唔信都好...
我e兩日都冇入過vlan流星區(有去過war3)....

得了你吾洗講,打得死我先說話吧

你外掛我點打死你= =....

你咁鬼神,實有計既7.7...

我諗到la...kill指令...

引用:
原帖由 handsome1994 於 2008-7-14 22:57 發表
我諗到la...kill指令...
如果你入人場呢...

引用:
原帖由 人肉飛彈 於 2008-7-15 21:55 發表

如果你入人場呢...
咁就願主打救我了......

引用:
原帖由 handsome1994 於 2008-7-15 22:03 發表

咁就願主打救我了......
你咁handsome,主就會打"9"你wo   

仲有你幾時拍埋反共男孩影片第3集丫 :loveliness: :loveliness:

我有計呀!!!我有勁多外掛,我fd有冇毒既自己整xD@@不過唔比你- -

琴日 我見佢用ai玩 隻人淨係識行黎行去 同講 你唔燃夠打就唔好出聲la 呢句(類似la 唔記得)

引用:
原帖由 人肉飛彈 於 2008-7-15 23:38 發表

你咁handsome,主就會打"9"你wo   

仲有你幾時拍埋反共男孩影片第3集丫 :loveliness: :loveliness:
今次e套為免被sb 3.....
會拍得認真d,,,,

p.s:我已籌備10月拍套流星大電影...絕對認真的....

引用:
原帖由 飄凌 於 2008-7-17 01:21 發表
琴日 我見佢用ai玩 隻人淨係識行黎行去 同講 你唔燃夠打就唔好出聲la 呢句(類似la 唔記得)
我唔識加ai lor....

引用:
原帖由 handsome1994 於 2008-7-13 16:10 發表
你外掛我點打死你= =....
你打得死我既..."你咁有[尿]吾係料呀,...
=3=.."講真話...罵戰沒用..."打過吧..."
我用外掛3秒K吾到你我食屎喇"咁你夠吾夠薑呀LIN樣
粗口不想打太多=3=.."搞到比人覺得我係傻仔..."
吾想好似你咁..."你打就打吾打就柒=3=可以嗎???
不要再罵戰...其實罵得多..我覺得我好似你..."
知吾知點解好似你???因為你ON  9..."所以吾想似你咁ON  9

引用:
原帖由 handsome1994 於 2008-7-17 10:04 發表

今次e套為免被sb 3.....
會拍得認真d,,,,

p.s:我已籌備10月拍套流星大電影...絕對認真的....
嘩,好野,又有戲睇啦

拍好d,唔好令我們呢班觀眾失望

引用:
原帖由 人肉飛彈 於 2008-7-19 21:09 發表

嘩,好野,又有戲睇啦

拍好d,唔好令我們呢班觀眾失望
會有色情成分哦....

18 12
發新話題