發新話題

插件下載唔到......(已解決)

[Close]

插件下載唔到......(已解決)

如題
置頂果個down唔到@@
同埋
開場係咪用插件開架????
thx大大回答

你係話置頂邊個插件down唔到??
開場就咁按host server裡面的listen server就得
但係如果listen server開唔到...
就dedicated server(按了這個掣後要再開KF,之後再搵自己開左果個server)
開左dedicated server 入唔番自己個ser就睇呢個貼:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... =1014990#pid1413854

我想問埋
我用listen同埋dedicated 都開唔到= =
listen就load load 下彈左
如果用dedicated 係咪要安2個killing floor???
1個用黎開ser
1個用黎玩???

已刪下載插件的死link

如果你係windows XP的話就要裝2個KF
如果不是的話就直接用同一個KF 開ser&入ser

但係我想down個插件呀= =

回復 5# 的帖子

windows 7都要裝2個KF

已解決@@

Killing Floor 未知插件

特殊设置里面有 STFU! ,哪位仁兄知道啊!是什么插件。

引用:
原帖由 djm526109 於 2010-7-1 10:03 發表
特殊设置里面有 STFU! ,哪位仁兄知道啊!是什么插件。
d電腦成日講野有d人會覺得好煩
所以就要用呢個插件黎「封」佢地把口

發新話題