發新話題

2 個問題 !!!!!!

[Close]

2 個問題 !!!!!!

麻煩各位 !!!!!!

1. 近排見有 d Map 可以飛, 點飛架  ???
2. 想問好耐, 成日見人 roll the dice , 點做架, 同埋有咩用處 ??

係我今日試用 mod 先飛到 佢地話唔鍾意 off 左啦
我不斷試新野 睇下玩家反應再決定用唔用

咁即係點先出飛到 ?
(and my second question, thanks)

引用:
原帖由 sheepman 於 2009-7-14 21:09 發表
咁即係點先出飛到 ?
(and my second question, thanks)
要做左admin先 再打command
rtd係隨機抽輔助 有加hp, 20秒god mode同帽 可以設定其他輔助或懲罰

引用:
原帖由 goldx 於 2009-7-14 22:35 發表

要做左admin先 再打command
rtd係隨機抽輔助 有加hp, 20秒god mode同帽 可以設定其他輔助或懲罰
RTD子彈個個點set到,因為好似冇效咁,加唔到子彈,如果加到就都係一個唔錯既設定,有冇辦法可以得知個list?

admin 飛個個我都有用過,冇咩用= =有D破壞平衡

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-7-15 10:30 發表

RTD子彈個個點set到,因為好似冇效咁,加唔到子彈,如果加到就都係一個唔錯既設定,有冇辦法可以得知個list?

admin 飛個個我都有用過,冇咩用= =有D破壞平衡 ...
子彈淨係加 9mm  好雞
試過某d perk 會加bullpup

引用:
原帖由 goldx 於 2009-7-15 13:22 發表

子彈淨係加 9mm  好雞
試過某d perk 會加bullpup
好過你冇彈用刀仔,我諗你用手槍好過用刀仔鋸大樹掛

我仲以為加子彈冇效tim,邊隻加子彈係有效ga??

其實有冇計可以改到加全部既彈呢,我試下問下國外既人先

發新話題