發新話題

SediTioN` 呢個ser d admin好有問題

[Close]

SediTioN` 呢個ser d admin好有問題

我係 4dimensioN ! aTTracTive<3

第一: 爆頭唔=CHEAT(係都話cheat既....steam got1都冇問題
第二:你要BAN要KICK 都唔該同人講聲先....你地班ADMIN雖然係ADMIN...但唔係大哂
第三:你輸唔起就咪玩....你玩得就要預左死 冇人係唔會死

唔該你地班ADMIN考慮以上三點再重新定義你地做ADMIN係要點做...thank you

哈哈 ATT好慘
上次我系個ser見個admin話自己唔玩
我講句88
就ban左我
仲見佢講咩唔打rtv就ban :S

我覺得 2. 好有問題
如果玩家用外掛 你仲要admin頻話 我要ban 吾好用外掛
你估佢會吾會即刻走?
等你ban咩
同人講聲都多餘

本身我想ban Oscar ga= =
點知手多多感多做果掣
Sorry
Hi Auntie

引用:
原帖由 誠實波板糖 於 2010-12-4 15:40 發表
哈哈 ATT好慘
我講句88
就ban左我
邊個admin?
咩名?!
Hi Auntie

哈哈,我都係咁.
爆頭畀人話我cheat=o=""

大把人用準心cheat 咪又係冇人理

引用:
原帖由 chung1250 於 2010-12-4 19:22 發表
大把人用準心cheat 咪又係冇人理
你講用狙加個準心果隻?
咁都叫cheat咩=.=
其實我練狙都係係mon中心貼粒點,
咁叫唔叫cheat=.=

呢D輔助程式唔係外掛?
你係MON貼點我接受到
我寧D人人係MON貼點都唔好人人用準心cheat

引用:
原帖由 誠實波板糖 於 2010-12-4 15:40 發表
哈哈 ATT好慘
我講句88
就ban左我
咁快比人unban

引用:
哈哈 ATT好慘
我講句88
就ban左我
邊個admin?
:@
Hi Auntie

引用:
原帖由 火神鳥 於 2010-12-5 04:11 發表

咁快比人unban
一早解左
廢時同你隻火神狗嘈

引用:
原帖由 chung1250 於 2010-12-5 00:36 發表
呢D輔助程式唔係外掛?
你係MON貼點我接受到
我寧D人人係MON貼點都唔好人人用準心cheat
我覺得準心5系一個外掛你系個mon個到貼點同開準心都系一樣,如果你話5一樣我就真系冇野講。我想強調準心5系外掛準心只系一個輔助程式,同佢有冇開準心你點知   準心e加野根本分5到+ 明冇??我個人認為開準心5系外掛我認為ge外掛系d開左自描.透視.3d等外掛。

發新話題