22 12
發新話題

真係唔明依加vLan d人諗咩:] By -Nub<3*,;[ x-JaPaN ]

[Close]

真係唔明依加vLan d人諗咩:] By -Nub<3*,;[ x-JaPaN ]

我覺得依加vLan d人變哂[除左識落果d..]  
可以亂話人cheat既?! 玩得勁小小 / 殺得多人就等於一定係cheat?
係d Nub ser 到 , d Nub admin可以有外掛唔ban走去ban d 正常Player

真係唔明d人諗咩..!
-Nub<3*,;[ x-JaPaN ]

近排真係好多人問呢d問題==我只可以說世界變了!正常玩家只有一半了!you know

推推推推推推推推推先!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

引用:
原帖由 leosiu 於 2010-4-29 21:06 發表
推推推推推推推推推先!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
個PO係頂仲推@@?!

係甘咖喇..
入番d Pro少少果D都算好D..
一係就玩Steam=]

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2010-4-29 23:40 發表
係甘咖喇..
入番d Pro少少果D都算好D..
一係就玩Steam=]
同意同意:]

頭先入左去個叫12boss既ser- -
果時得我同個admin
個admin一開始狂用hook拿m4都比我殺左..
跟住佢唔用hook啦...
改玩awp...
(佢玩awp係企定定係到既!!!!!)
比我狂爆頭..
跟住佢話cheat?
就ban左我- -

最好笑係
我話d外掛佬用外掛
佢地就回:你cheat先既
吹x漲

尋日入個新手場都唔知笑定喊好
爆個場主兩下頭就會比佢踢
佢自己組有外掛就唔踢

引用:
原帖由 Bubinga 於 2010-4-30 22:26 發表
尋日入個新手場都唔知笑定喊好
爆個場主兩下頭就會比佢踢
佢自己組有外掛就唔踢
我琴日入個SER,
AIM場面對面,
殺左個場主1次,
被佢踢左,再入又踢,
之後改名啦,入去之後問佢點解踢,
之後佢話"I love"之後我走左,再改第2個名
入去,佢唔知我係頭先果兩個啦
殺左佢1次,之後佢RE
再殺1次,又RE
殺多1次,踢左..
真係唔知俾咩反應好...

低手真係低手..........

唔通你開post可以令你清白咩.........

你噤樣同小學雞有咩分別?

學d小學雞開post好威咩?

我新來都覺得你同佢地冇分別........

不嬲架喇

D小朋友輸5lun起系甘。    

引用:
原帖由 chicken 於 2010-5-1 00:15 發表
低手真係低手..........

唔通你開post可以令你清白咩.........

你噤樣同小學雞有咩分別?

學d小學雞開post好威咩?

我新來都覺得你同佢地冇分別........ ...
用返正AC啦

無奈Ing______________________!

22 12
發新話題