62 12345
發新話題

同Tsubasa/7kin一隊, 球員跑得特別快,仲可以不停咁跑, 真係正

[Close]

同Tsubasa/7kin一隊, 球員跑得特別快,仲可以不停咁跑, 真係正

同Tsubasa/7kin一隊, 球員跑得特別快,仲可以不停咁跑, 真係正.
特別係bap mode, 7kin自己揀既球員,可以不停咁跑, 又跑得特別快, 真係爽.

跑得特別快 姐係改左野??

呢兩個改game友
就算中國都跑得超快!

係咪較高左d能力??

我都好爽呀 咁都比你地屈到
e+野講一次算,就算解釋你地都係照屈我:我冇改過
係咁先

改GAME 囉 吹到,,,比人贏左十幾比零呀?咁樣屈人,,明眼人都睇得出啦

呢排成日見到有人投訴有人改隊改球員,如果咁信唔過街場既人
其實可以入我地M群玩囉,我地有群BAP內戰

MSN:[email protected]

引用:
原帖由 kens2424 於 2011-8-10 23:28 發表
係咁先
你又係樣衰既 之前比人話全家生野 而家比人話改野
大口一號 點解10比0個陣我唔係度架

引用:
原帖由 肥Man 於 2011-8-11 13:00 發表 你又係樣衰既 之前比人話全家生野 而家比人話改野 大口一號 點解10比0個陣我唔係度架
你走開啦 個個KIN都唔係我黎

引用:
原帖由 kens2424 於 2011-8-10 23:28 發表
係咁先
你係邊個先?
而家唔係屈你, 同過你一隊, 真係跑得特別快,
起步快, 轉向快, 全場唔停咁跑都得.
同時亦見到你自己都係咁.

引用:
原帖由 大口一號 於 2011-8-11 00:43 發表
改GAME 囉 吹到,,,比人贏左十幾比零呀?咁樣屈人,,明眼人都睇得出啦
你輸過十幾比零? 哈哈.
唔使唔忿氣既,
我同佢一隊, 真係覺得特別爽,
我都可以不停咁跑, 轉向又特別快,
所以炒你咁多都係正常.
唔好意思囉. 哈哈

既然你同佢一隊咁勁  講下你FIFA個名出黎
打番鋪OK?

引用:
原帖由 popup 於 2011-8-11 21:00 發表

你輸過十幾比零? 哈哈.
唔使唔忿氣既,
我同佢一隊, 真係覺得特別爽,
我都可以不停咁跑, 轉向又特別快,
所以炒你咁多都係正常.
唔好意思囉. 哈哈
咁肯定你開左外掛囉

引用:
原帖由 大口一號 於 2011-8-11 22:59 發表
既然你同佢一隊咁勁  講下你FIFA個名出黎
打番鋪OK?
你因住又比人開post話你,,,,,,,跑得快

可能佢講左個名出黎,,完來係D肥料@@輸左係到玩老屈HAHA

62 12345
發新話題