發新話題

hkuauken點解只係用chelsea一隊既? 好悶喎

[Close]

hkuauken點解只係用chelsea一隊既? 好悶喎

當然我明白每個人都有佢既選擇,
我亦唔係話佢唔可以剩係用勁隊,
佢用咩隊都得, 我亦可以用返同一隊,
但問題係, 每一晚既每一場波, 都剩係玩chelsea,
真係唔悶既咩?

Ecs: MU only
yuna:Arsenal only

大家重有冇提供?

咁點解你地可以輸4-5場羸返一場咪走場囉

引用:
原帖由 smpsms 於 2011-8-11 21:42 發表
用同一隊有幾悶呀??人地有技術過你姐
不如講下.點解你地可以輸4-5場羸返一場..跟住咪淨係識走場囉
咪傻啦, 咁都唔悶?
你不如睇下其他人啦, 就算係同一晚, 做captain既都會揀唔同既隊,
如果每一晚每一場波都用同一隊chelsea, 你都可以覺得唔悶既,
大家只會覺得你易滿足, 哈哈.

至於邊個輸4-5場先贏返一場, 你就問返果d人啦,
無啦啦係呢個topic講黎做咩? 又傻左呀?
(不過如果你就係果d每一場波都只係用chelsea既人,
咁好難怪人地走場, 你唔悶, 人地都悶啦,)

引用:
原帖由 popup 於 2011-8-11 22:19 發表

咪傻啦, 咁都唔悶?
你不如睇下其他人啦, 就算係同一晚, 做captain既都會揀唔同既隊,
如果每一晚每一場波都用同一隊chelsea, 你都可以覺得唔悶既,
大家只會覺得你易滿足, 哈哈.

至於邊個輸4-5場先贏返一場, 你就問 ...
次次都 chelsea 的話
我都走場

chelsea:跑+撞

我見大把人同一日都係個隊
但我唔覺得悶- -
因為我都喺踢開同一隊

引用:
原帖由 smpsms 於 2011-8-12 19:25 發表
我見大把人同一日都係個隊
但我唔覺得悶- -
因為我都喺踢開同一隊
請留意, 係晚晚都係同一隊, 即係晚晚都係車仔.
同埋你自己同電腦玩, 就無問題, 你晚晚用同一隊都得,
但上網同人玩, 晚晚都係車仔, 你都可以唔悶既話, 人地都悶啦.

引用:
原帖由 yashiharu 於 2011-8-8 23:31 發表
Ecs: MU only
yuna:Arsenal only

大家重有冇提供?
Pan:mu
淨係識由中場爆到前場

發新話題