33 123
發新話題

有冇人玩正規同電腦打羸過電腦嫁?

[Close]

有冇人玩正規同電腦打羸過電腦嫁?

如題
呢排成日都同電腦打
我易就贏到
普通就難贏
困難就一定輸
之前同團內幾位神手一齊打瘋狂都係輸
有冇神手贏過瘋狂?

我同FLOWER..22CRAZY COM....打win左.....
按下圖進入正規區

電腦始終係電腦

電腦都比我sm啦

龍fu一野爆大本

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2008-11-9 20:03 發表
電腦始終係電腦
電腦始終係電腦.......咁連電腦都唔win.....有d囧.....
電腦同玩家既打法有大既分別........
打win左普通就代表你有基礎控兵......
就可以出黎同人練啦
按下圖進入正規區

瘋狂没难度。。。
只要前期你杀到瘋狂D兵1-2件
瘋狂就cp 5到
瘋狂要特定ga兵力先会 cp
所以正常cp都慢过我地
只要你cp快D 就好2 打瘋狂
可以叫兵仔cp 英雄引走瘋狂
最后你英雄高lv 对手都系1lv
u win~..

同瘋狂玩=玩tp

你去搞佢家....佢就會用tp@@

引用:
原帖由 HoUn]diaoxie 於 2008-11-10 15:54 發表
瘋狂没难度。。。
只要前期你杀到瘋狂D兵1-2件
瘋狂就cp 5到
瘋狂要特定ga兵力先会 cp
所以正常cp都慢过我地
只要你cp快D 就好2 打瘋狂
可以叫兵仔cp 英雄引走瘋狂
最后你英雄高lv 对手都系1lv
u win~.. ...
似乎你都電腦好熟識....
按下圖進入正規區

我 是 最 近 玩 正 規 的

蠻 嫩...

我 現 在 在 這 看

原 來 都 有 人 打 不 了 crazy . . .

我 一 直 都 打 吾 贏 crazy, 在 埋 怨 自 己 是 不 是 很 嫩..

我 想 問 問 各 位 大 大

新 手 最 適 合 玩 那 一 個 族, 配 那 一 個 戰 術 ?

我 到 現 在 , 還 對 戰 術 不 太 清 楚

新 手 最 適 合 玩 那 一 個 族, 配 那 一 個 戰 術 ?......
orc..只要信..不要問....
有人沖戰牛..,,..就win左....上kyo see see.....
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 acswacsw 於 2008-11-10 20:07 發表

似乎你都電腦好熟識....
sure  我成日同电脑打=.=

引用:
原帖由 123456789e 於 2008-11-10 21:29 發表
我 是 最 近 玩 正 規 的

蠻 嫩...

我 現 在 在 這 看

原 來 都 有 人 打 不 了 crazy . . .

我 一 直 都 打 吾 贏 crazy, 在 埋 怨 自 己 是 不 是 很 嫩..

我 想 問 問 各 位 大 大

新 手 最 適 合 玩 那 一 ...
新手用orc..因為兵多血..唔易死
首先出大劍師
跟住主城升到2級後....起2個順獸場
出再暗影獵人
出狼騎海(記得點天羅地網)

引用:
原帖由 acswacsw 於 2008-11-10 21:41 發表
新 手 最 適 合 玩 那 一 個 族, 配 那 一 個 戰 術 ?......
orc..只要信..不要問....
有人沖戰牛..,,..就win左....上kyo see see.....
沖戰牛對不死族和新手有用@@

我連普通都難打贏...
係味好廢

普通...要贏不難吧...
(但你們是說1 v 1 嗎??...)

至於瘋狂... 沒贏過 囧

33 123
發新話題