發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

為免有不公平的情況下
比名時請帶有RP回覆本帖
黑名單:
1.乂妖一乂  
2.小手冰涼
3.特別版

4.鬼葬小鬼
5.mak10032004

6.Devil紙_走埸
7.王者杰哥 & 魔鬼的人
8.twb456123      rp;
9.5214789

10.kenman12
11.草泥媽             rp:
12.倪進清十朗
13.我係路人甲
14.sohung
15.乂儒乂 16.冰計。淺井
17.古董鞋
18.jj000
19.死神的使者
20.kang123321 21.amztc63496 22.Σ明ω仔k♂
23.yuenkaiwng1 24.鬼塚_銘
25,(犬夜叉) 26.小炳10v3 27.永恆之愛
28.amosd0391 自g29.(含下你) 自g30.怕醜仔 自g:Mr_CHuN
31.
32.
33.
34.
35.
36.

多次走場紀錄/自爆大本一樣會被列入黑名單~
要有人證~(屬實的話)/(上傳圖片)~會列入黑名單中!
大家遇到走場玩家可在本帖打名!
我會加黑名單~大家定期上本帖!(本帖定期更新)

希望各位玩家多多支持!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁快做野-0- 琴晚果幾個呢..?

我琴晚比老豆迫我-,-

我琴晚比老豆迫我-,-所以先至走,sorry-,-唔會有下次

頭先1 打1  lining  走場 = =

p23438863   ★DevilKeN     又2個..

引用:
原帖由 霖☆KInG™ 於 2010-7-12 19:48 發表
p23438863   ★DevilKeN     又2個..
king講既野絕信得過@v@"

引用:
原帖由 阿乂風 於 2010-7-12 18:29 發表
我琴晚比老豆迫我-,-所以先至走,sorry-,-唔會有下次
ok~信你....!

頭先玩一場1打1我用3袋   Nami雅怡( 宇智波油)小我camp 9  又話我3袋前期屈人好冇品  佢同我講叫我入去挑鬥 我話你1打1  100%win  唔打  之後殺多佢幾次就走場~.~

引用:
原帖由 霖☆KInG™ 於 2010-7-12 23:03 發表
頭先玩一場1打1我用3袋   Nami雅怡( 宇智波油)小我camp 9  又話我3袋前期屈人好冇品  佢同我講叫我入去挑鬥 我話你1打1  100%win  唔打  之後殺多佢幾次就走場~.~ ...
Nami雅怡<---走場?!

我要舉報 個人叫(DeviL★Fuc KWiNG)

講下笑-.-

wing...有人走場 仲有d剩係屈人

見字msn叫我...比名同片你
a

老殘  n年前自爆過...

走場9 超級串

個走場9  超級串  成日串我d FD      距叫《  kankan123  》  廢9  冇料到  系度成日串人

引用:
原帖由 番茄醬 於 2010-7-16 23:13 發表
個走場9  超級串  成日串我d FD      距叫《  kankan123  》  廢9  冇料到  系度成日串人
已記名了~

kitkit007007,地獄乂修羅岩岩玩333走場

發新話題