發新話題

特別公告!.火影小組比賽~

[Close]

特別公告!.火影小組比賽~

火 影 活 動 日 日 新 過 不 停 . . .
由於太多組別~ 組友不齊!
所以被除名!
對不起 這項比賽 這麼遲 才能 進入另一階~(會再作 決定!)
入到另一階的組別排名不分先後!
╭DeviL服小組
26520271小組
kilili小組
ゞRs 小組
★小×明小組
╭DeviL累小組
andygray1223小組
IN哥小組
╭DeviL南小組
chunno1小組

A組.

11  隊長:╭DeviL★滅

13   隊長:乂滴仔乂

2    隊長:SiU★謙

5    隊長:永恆之愛

B組.

14  隊長:SupeR_啊虎

1   .隊長:╭DeviL★服

8    隊長:26520271  

4    隊長:魔沙

C組.

10   隊長:kilili

16   隊長:素質哥

12  隊長:★小×明

6     隊長 :ゞRs

D組.

17  隊長: ╭DeviL★南

15  隊長:IN哥

3   隊長: chunno1

7   隊長:andygray1223

9   隊長:╭DeviL★累

本月活動會於21-8-2010至-8-2010 (已人數為最終日期)
火影活動3.13活動比賽(3打3組隊戰)
比賽模式~
自由選擇英雄~(禁 鬼鮫 嗚人 角都 重生)<----v中 無話可說照玩-v-
比賽形式 已三打三
戰方式: 最先擊敗對方主城為嬴!
(我會在場觀戰)~(我不會干涉戰爭中)

沒圖可在此帖下載:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=259295&extra=page%3D2

報名表格:
隊長:  (已報名唯隊長) (隊長請你留下msn方便聯絡)
成員:
後備:
請你選擇你適合的時間:兩點/四點/六點/八點 (時間可定~)

比賽模式 :計分賽模式進行

嬴一分 輸零分 !!!!!!

已加VIP為勝出的禮物!

第一名 - - - VIP (三個月)
第二名 - - - VIP (兩個月)
第三名 - - - VIP (一個月)
參與此活動 各加5分

每 天 比 賽 二/三/四  回 合 ! ! ! !

已報名小組:
1.隊長:╭DeviL★服 成員:╭DeviL★影 殘月仔 後備:╭DeviL★禮:殘月仔 成員:laufm,╭DeviL★禮 後備: ╭DeviL★服 (已聯絡m
2.隊長:SiU★謙 成員:-BLamSUET.神奇小潘潘 後備:Re★池 (已聯絡msn)
3.隊長: chunno1 成員: 文尐  lee1014後備:小蝶b (已聯絡msn)
4.隊長:●PinK_x小新 成員:陰影 玩具坦克 後備:千羽翼(已聯絡msn)
5.隊長:永恆之愛 隊員:CrAzYStar★蕉 CrAzYStar★仔 後備:丌﹏丌立 (已聯絡msn)
6.隊長 :ゞRs 隊員: -﹏-云仔§ ★.SkY-3- 後備:神守=] (已聯絡msn)
7.隊長:andygray1223 隊員:3354266 ericingg 後備:yuy12345 (已聯絡msn)
8.隊長:26520271  隊員.ERTTP ╭DeviL★紙 後備:tangkahin112233  (已聯絡msn)
9.隊長:╭DeviL★累 成員:╭DeviL★鳥 ╭DeviL★夢 後備:╭DeviL★零 (已聯絡msn)
10.隊長:kilili 隊員skc031049 隊員:faiboy (已聯絡msn)
11.隊長: ╭DeviL★滅  隊員: ╭DeviL★雪 ╭DeviL★kei 後備:╭DeviL★高 (已聯絡msn)
12.隊長:★小×明 隊員:★小×佺,★小×夜 後備:★小×堯 (已聯絡msn)
13.隊長:乂滴仔乂 隊員:特別版  唔知叫咩好  (已聯絡msn)
14.隊長:SupeR_啊虎 隊員:SupeR_Tony SupeR_坤爺 後備:SupeR_渣哥(已聯絡qq!)
15.隊長:IN哥 隊員:HangYu829 wind1414 後備:angelababy (已聯絡msn!)
16,隊長:素質哥 成員:◎廳長◎ ★火鍋蓋☆後備:走場狂魔 (已聯絡msn!)
17,隊長: ╭DeviL★南 隊員: ╭DeviL★望  ╭DeviL★盈 後備:╭DeviL★WanG(已聯絡msn!)

WIN左有咩野先

謂左5分打到死底唔底- -

引用:
原帖由 永恆之愛 於 2010-8-4 19:14 發表
謂左5分打到死底唔底- -
多謝你既意見...我會考慮...!

d 分有咩用...

引用:
原帖由 CrAzYStar★仔 於 2010-8-4 19:37 發表
d 分有咩用...
可以 提升你討既級別!
分不易有的喔!

現在勝方那隊是VIP 三個月 獎品 吸引

我玩 有邊個同我一隊?
加字加字

我地團差一高手~.~

睇到你個post  十卜下先=3=

隊長:殘月仔
成員:laufm,╭DeviL★禮
後備:╭DeviL★服
我地隊好屎 請手下留情=3=

我參加
支持你
請叫我雪仔:$
雪!你話過會陪我一生咖喇:D
唔好呃我呀!我愛雪:$

引用:
原帖由 -BLamSUET 於 2010-8-4 23:14 發表
我參加
支持你
請找隊友...

殘,你找服都唔找我,唉

打死服佢...
開心XD....

ok..我聽日比名單你
請叫我雪仔:$
雪!你話過會陪我一生咖喇:D
唔好呃我呀!我愛雪:$

發新話題