17 12
發新話題

3.15beta2 點解仲多左禁英

[Close]

3.15beta2 點解仲多左禁英

鳴人
鬼鮫
角都

油女
佩恩
天天

我睇的街場打禁英名單睇到我o哂咀...........

人地作者改哂的英你都禁= =
咁作者真係改來多餘
我剩係支持3.15 beta 禁 佩恩天天

所以睇到禁成六 七隻英 真係啞左-__-

Because of you

鳴人
鬼鮫
角都
d人成日禁開.所以先禁埋-.-
紅呢d人怕lag機lag到彈.不過e+已經唔會-.-

油女都唔係屈哂的....20大回咁鬼慢.

呢家紅唔LAG啦咩.
我真係唔知-_-仲禁緊紅天天佩恩

嗚鬼角紅佩不嬲都禁開架拉.您都吾系第1日玩火影架拉=]
油女就吾知點解d人禁埋.依家天天3技改到甘.禁埋都吾出奇.
嗚鬼角紅佩天.都6隻英.何來多左=_=?
其實個post系吾系有點多余左d-_-'
仲有禁咩就睇埸主自己鍾意架姐.埸主鍾意吾禁佩天都冇計.
吾鍾意最多可以吾入人地埸姐.=]

油女唔知點解比人禁囉.

之前禁埋4代 啦--....--
禁甘多5洗玩0 0-

入我場 我只禁天天 佩

引用:
原帖由 細芯l3 於 2011-3-28 02:07 發表
嗚鬼角紅佩不嬲都禁開架拉.您都吾系第1日玩火影架拉=]
油女就吾知點解d人禁埋.依家天天3技改到甘.禁埋都吾出奇.
嗚鬼角紅佩天.都6隻英.何來多左=_=?
其實個post系吾系有點多余左d-_-'
仲有禁咩就睇埸主自己鍾意架姐. ...
其實你唔鐘意都唔洗留言

你都係做緊的多9魚既野

你要耍幼稚 自己耍飽佢
Because of you

引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2011-3-28 23:44 發表

其實你唔鐘意都唔洗留言

你都係做緊的多9魚既野

你要耍幼稚 自己耍飽佢
媽田發火了

其實依家要禁既都係3隻, 佩恩, 紅同天天
嗚人, 20大已經改廢左 , 同埋未改廢前都唔係特別勁
角都, 從來都唔知點解要禁
油女, 同角都一樣又係一個奇蹟
鬼鮫, 20先至有屬技
有D人連4代都禁埋...我真係當堂放低隻MOUSE除褲R JJ
紅呢隻英其實由3.13 開始我都冇lag過, 只不過某d 情況下會令到全場war3 沒有回應, 所以你禁又得, 唔禁都得

引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2011-3-27 19:09 發表
鳴人
鬼鮫
角都

油女
佩恩
天天

我睇的街場打禁英名單睇到我o哂咀...........

人地作者改哂的英你都禁= =
咁作者真係改來托柒....

我剩係支持3.15 beta 禁 佩恩天天

所以睇到禁成六 七隻英 真係啞左-__- ...
咁你自己開場就得囉-.-

我玩開禁重生同佩恩

支持,,,,,有時見到仲禁四代,,

遲下有打人技既英都禁鬼晒佢,,唔洗玩啦

回復 11# 的帖子

支持  
自己開咪得囉.禁咩場主自己鍾意姐.
吾鍾意咪吾好入人埸玩-_-甘簡單.

我覺得最小都要禁.天佩明角  明人20真係好煩.幾次就清曬你d野.角就見人見志拉.20大同肥得過快了.

17 12
發新話題