發新話題

[討論] 地獄無門一問(8張圖)(道理)

[Close]

地獄無門一問(8張圖)(道理)

我平時都有玩開地獄無門 但成日見d人第10波出怪
出完怪就叫返對面出 喺我角度嚟睇 無乜野啦
但係始終都係見到好多上述情況發生
咁我就想確認一下 喺vlan玩地獄無門
規則係唔係淨係1 10 20 30禁出木怪?

如果唔係 咁你可以唔洗理我下文 同埋我想請教一下有咩規則

正文 是咁的 我今日(29號)就同fd玩地獄無門
我3個fd喺對面隊 之後第一波開始
見到有2隻青色既弓箭手

咁我就問我fd(青色)
我:有咩解釋?
青色(kenny-bg 之後有圖):咩解釋?
我:你出左2個弓箭手 有咩解釋?
青:禁快左啫
我:你玩htd都唔少 咁既失誤都會犯(類似 唔太記得
之後講左一大輪啦 又話第一波出左怪佢先出怪 無預時間
又話場主話事 場主話比就比 (嗰場場主係sb333 信唔信由你)
OK 咁我就去睇RP
(圖2小地圖可以見到有木怪)
...sor 幫唔到佢
之後我記得同一日有一場 望返先知...
then
無乜野啦 但係...

本身都當冇乜事 但係第一波出怪仲理直氣狀咁我忍唔到
放上嚟本身想公審下佢地 諗諗下又其實無咩用
佢地機照打 錯照犯 有機打又邊個會理佢地
...
有時候覺得 我地香港人真係太善忘
htd規則我地默認曬 有d人錯左 叫對面出返 is ok
有d人一錯再錯 咁咪**不良詞語**一**不良詞語** 再做返岩佢 咪得
但係諗諗下 依種心態其實真係ok?
我自認冇喺1 10 20出過木怪 ( 國慶出左20波一次木  )
但我所見既係 情況無因時間而改善 ( 睇黎真係幾大機會唔小心 我對我既斷言道歉 )
   在此先呼籲各位vlan htd玩家要守規則
犯左規 提一提 下次唔會咁 fine
但係 對於一錯再錯既人 我地又會唔會比太多空間佢地呢?
另一方面 一錯再錯既人 又有冇真係自我反省呢?
唔係要不斷道歉 係要用行動 最小 唔好好似我2個fd咁
連 登想吸引人睇而做標題黨 都係會比人**不良詞語**到升天 正文都唔睇
咁 又會唔會block呢? 有用既資訊 開返個靚post 錯左就改 其實冇人會**不良詞語**你
又諗返6月以嚟 其實有好多不公義既事發生
由爆眼教師開始 我地會唔會已經忘記太多野
同我阿媽講幾句 佢話 : 係咁架啦 佢地真係大曬架
所以先有問題呀 點解我地會習慣左?
千其唔好忘記 我地由6月所走既路 所受既傷
法律係為左保護我地既人權 但依家有班人無法無天
公然踐踏我地既人權 你話你習慣左?打機犯規影響遊戲體驗小事 但心態唔改就有問題
做人有錯就要指出 有錯就認 有錯就改
認我地最叻 人地都叻 但有錯唔改 又同殺人犯有咩分別
當然 依個post都最主要想吊我2個fd
但我希望 我地唔好咁善忘 唔好成日習慣
因為 我地會因此忘記好多野 變得冷血 最後失去人性
sor for 1999
願榮光歸香港

In conclusion

me o-n-9 he win
        -fin-

換個方向諗 多幾蚊比你爆木幾好
[Imgur](https://i.imgur.com/Vn4JLSf.gifv)[Imgur]

引用:
原帖由 六神。服部 於 2019-10-1 03:22 發表
換個方向諗 多幾蚊比你爆木幾好
送唔送錢我覺得唔係問題
只係佢2個真係好串 嬲到想大義滅親 /_\

引用:
原帖由 花落未聞 於 2019-10-1 11:34 發表

送唔送錢我覺得唔係問題
打舖機啫

引用:
原帖由 花落未聞 於 2019-10-1 11:34 發表

送唔送錢我覺得唔係問題
好似冇乜人明你講咩
不過你想做就做啦
支持你復桌

留名刷刷存在感

ON=999999999999999999

ON=999999999999999999999999999999999999

引用:
原帖由 barangh3023 於 2019-10-3 18:58 發表
ON=999999999999999999999999999999999999
FK you~!!

引用:
原帖由 jasonwong0807 於 2019-10-1 23:07 發表

打舖機啫
嗰陣我同佢地講野 我諗起個小故事情節
有個人見到有人喺到打另外一個人
咁佢就上前話 做咩打人?
: 你企圖打我 我要捉住你
佢就比人捉住左 但係佢唔忿氣
我要告你亂捉人亂打人 : 告囉 快D告
...
主人翁真係唔好彩
想幫人又比人捉
捉完又比人串
...