29 12
發新話題

[原創] 如果你地玩偷錢佬 最高去到幾多?

[Close]

如果你地玩偷錢佬 最高去到幾多?

Uploaded with ImageShack.us

2M1      2神        冇rp冇圖信唔信係你地事  可以唔信

咩英39殺-     -

5神+魔水個夠野-_-  2m1

=.= 我果次完場
9千1  風傷 鬼丸 地王 魔免茶器 加本風計x_x
完場仲有成皮幾!!
佢地17lv果時 我35了=.=+

-. -仲有偷錢佬唔多錢又點叫偷錢佬呢!
如果果個偷錢佬,連9千1都無!
咁佢都幾失敗下!!c_c

得一把神
肥得起既換返套咁既裝
要有3萬幾都未必係難事

btw
http://www.dhomfm.com/?index-1561.html

試過4神+25000(對面多肥料),玩到你咁正常
我玩佐佐都4神LA,都差5多23000
偷錢無9100同10000=廢

引用:
原帖由 charles2613 於 2010-11-8 19:00 發表
試過4神+25000(對面多肥料),玩到你咁正常
我玩佐佐都4神LA,都差5多23000
偷錢無9100同10000=廢
咁你都玩左幾耐下

絕信偷錢佬 冇91 風傷=傻仔/新手

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-11-8 19:15 發表
咁你都玩左幾耐下
之后就幫隊友6神

乜你地玩偷錢佬玩得咁失敗既
偷錢佬要出到4神!!?5神!!?6神!!?
你拎d錢去買兵力c金好過啦
偷錢佬有插地,風傷,9100呢3神就夠啦
樓主仲攪笑,儲3萬幾蚊
唔怪得之你玩左40分鐘都未g到人

引用:
原帖由 勁爆 於 2010-11-8 21:34 發表
樓主仲攪笑,儲3萬幾蚊
唔怪得之你玩左40分鐘都未g到人 ...
你識唔識玩架-.-偷錢佬多錢先打得死人架

引用:
原帖由 勁爆 於 2010-11-8 21:34 發表
樓主仲攪笑,儲3萬幾蚊
唔怪得之你玩左40分鐘都未g到人 ...
系wor,買到1000冰力再c金,

3M

29 12
發新話題