26 12
發新話題

[原創] LTD最後去到守王區分怪BUG有無人可以修復下?

[Close]

LTD最後去到守王區分怪BUG有無人可以修復下?

成日比D小怪拉散哂成個陣型,拉走左1—2隻出去,搞到守唔住,D個BUG有無人會修復下?
加個指令都好掛,守王個D怪走散左就集返合一齊

你可五可以重新諗下自己講左D咩?

引用:
原帖由 wasdwasdwasd 於 2019-12-14 04:18 發表
玩過既人就知我講咩

引用:
原帖由 aR_★棉花糖 於 2019-12-14 04:24 發表
你有無玩過呀?即係例如有一條路守哂自己D怪去到守王區
之後D小怪入來個時會拉左D大怪出去,集合唔到。

呢個都係呢隻GAME既技巧之一 樓主你玩多D就會明 我地老手稱為130現象 怪既數量一到130~更多既情況下 漏兵落底會卡下卡下 得果三幾隻漏怪尻衝然後主力木怪就堆晒係後面 當你推前既時候 怪既數量慢慢減少 當少過130就變返正常速度全部衝晒上黎合兵圍尻你 係深色階磚到打啲怪既碰撞體積會變0 一般稱呢個情況合兵 至於你果種情況 好常見 一般主守既話你只要用遠攻守而怪唔過130 都好難會拉爛陣 怪過130既話 基本上係接近一定會分 呢個就係技術所在 衝木既多樣野玩啦 就係在衝到木夠崩人既情況下而唔會走怪多過130比對手用130現象卡到自己主守分怪 但係 近戰推太前有時都係會分 所以係配兵方面就要做下功課 某D兵好鍾意狗衝推前 某D兵大大隻行得慢 呢D兵就唔好將佢地配埋一齊

引用:
原帖由 業餘肥料 於 2019-12-14 12:02 發表
呢個都係呢隻GAME既技巧之一 樓主你玩多D就會明 我地老手稱為130現象 怪既數量一到130~更多既情況下 漏兵落底會卡下卡下 得果三幾隻漏怪尻衝然後主力木怪就堆晒係後面 當你推前既時候 怪既數量慢慢減少 當少過130 ...
用GAME既BUG都話係技巧。配服
加返個指令集合啦

你連war3原本既野都五去了解下
比你改左成張圖 原本獨有既特色破壞哂

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-14 12:43 發表
你連war3原本既野都五去了解下
比你改左成張圖 原本獨有既特色破壞哂
如果你話BUG係特色,只可以講你個人既人格有問題
喜歡用漏洞。我唔中意OK?

你五中意既系你既事 連基本常識都五去考慮你冇咩資格可以話系bug

引用:
原帖由 業餘肥料 於 2019-12-14 12:02 發表
呢個都係呢隻GAME既技巧之一 樓主你玩多D就會明 我地老手稱為130現象 怪既數量一到130~更多既情況下 漏兵落底會卡下卡下 得果三幾隻漏怪尻衝然後主力木怪就堆晒係後面 當你推前既時候 怪既數量慢慢減少 當少過130 ...
我上一場走100隻內都分怪WOR,3V3 2家守到都分哂怪
點130 現象呀,根本就係隨機性既東西,洗唔洗放RP比你睇下。

引用:
原帖由 忠心勇士 於 2019-12-14 12:38 發表

用GAME既BUG都話係技巧。配服
加返個指令集合啦
呢個係WAR3本身既BUG 而唔係LTD既BUG 其實只要唔走多過130就可以了 你可以試下 你如果明我係你果兩個貼講既野的話 恭喜你開始步向識玩 唔明既話就要慢慢諗下   但你要小心唔好變成第二個PAIN爺

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-14 12:48 發表
你五中意既系你既事 連基本常識都五去考慮你冇咩資格可以話系bug
我依家就係唔中意,點樣常識呀.3V3 2家守到都分怪
咁**粗口**樣你同我講係常識?BUG就BUG啦,懶係道理,就係你DD人助長風氣。
算啦。我依家出錢請人整,有人整就玩,無就放棄,無所謂

引用:
原帖由 業餘肥料 於 2019-12-14 12:50 發表

呢個係WAR3本身既BUG 而唔係LTD既BUG 其實只要唔走多過130就可以了 你可以試下 你如果明我係你果兩個貼講既野的話 恭喜你開始步向識玩 唔明既話就要慢慢諗下   但你要小心唔好變成第二個PAIN爺 ...
自己睇走幾多怪。100隻內都分怪WOR。點解釋呀,神手1個RP推翻哂你講既野啦,7下7下咁
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 業餘肥料 於 2019-12-14 12:50 發表

呢個係WAR3本身既BUG 而唔係LTD既BUG 其實只要唔走多過130就可以了 你可以試下 你如果明我係你果兩個貼講既野的話 恭喜你開始步向識玩 唔明既話就要慢慢諗下   但你要小心唔好變成第二個PAIN爺 ...
加個指令集合返巳經得啦,有幾難呀

26 12
發新話題