30 12
發新話題

[原創] ==========熱血高校II   [求版主加分...]==========

[Close]

==========熱血高校II   [求版主加分...]==========

日本鬼才導演三池祟史又一暴力鉅作。改編自高橋弘的同名 漫畫,熱血高校II《Crows Zero》大收25億日圓,三池祟史乘勢打造第二部,原班人馬再展暴力美學,繼續連銷帶打,將漫畫中的動作 場面推至沸點,把鈴蘭高校與風仙學園的派系鬥爭,拍得落花流水不亦樂乎。當然,今集繼續由小栗旬、山田孝之,以及新 加入的三浦春馬擔正,再加《舞吧,昴!》的黑木美紗,三個當紅偶像加一美少女繼續以拳頭打出有情天下。

個人感想:

我覺得依套片真係好好好好睇...係pps有曬1同2既方便又好睇依一套電影係講日本學校打學校,佢地既學校好似分門分派咁......[心諗;好團結呀,又諗;超,日本古惑囝之嘛]

但係佢地打架還打架,係唔會用槍用刀果d既...

金句:係男人就堂堂正正出黎打過...

無論1定2,最後果到都係好好睇的,都係集體打架,睇到佢地既團結心...

咁好睇既片點可以唔介紹比大家睇呢!?!?

[youtube]

[/youtube]

`神是愛!

希望版主加我多d積分啦
我今次第一次整,可能d內容唔太完善...
請見諒
`神是愛!

似幾好睇

點解我仲未有分加既???
版主未睇到???
`神是愛!

佢地打交好有路唔知武器
打到爆晒光超正的片
乘乘有糖食....

引用:
原帖由 小乖 於 2011-8-22 05:16 AM 發表
佢地打交好有路唔知武器
打到爆晒光超正的片
係呀...我都覺得好正...
咪PO上黎比大家睇囉
`神是愛!

版主版主...點解我冇分加既???
冇得加都講聲呀...我係到等緊呀??
可能你未睇到啦
`神是愛!

好好睇咁wor~係咪打架片黎嫁...

引用:
原帖由 冰底ll可樂 於 2011-8-23 04:35 AM 發表
好好睇咁wor~係咪打架片黎嫁...
可以話係既...好似黑社會咁囉
`神是愛!

可惜只係出左2集
狼幾個幾令仔不過都打到豬頭咁

引用:
原帖由 豆奶 於 2011-8-23 05:20 AM 發表
可惜只係出左2集
狼幾個幾令仔不過都打到豬頭咁
我諗應該會出3既...
`神是愛!

我想問pps果到睇既係講中文定日文???

引用:
原帖由 閃電暴風乳 於 2011-8-24 12:05 AM 發表
我想問pps果到睇既係講中文定日文???
係講日文既..但係有中文字幕...
`神是愛!

依D打架片都係話就話1打好多人...但係都係遂個遂個上- -

引用:
原帖由 閃電暴風乳 於 2011-8-24 12:13 AM 發表
依D打架片都係話就話1打好多人...但係都係遂個遂個上- -
咁你又唔可以咁講既...觀眾受未得囉^^
`神是愛!

30 12
發新話題