24 12
發新話題

[討論] 你地認為VLAN頭5個神手(玩劇)結果會係25號公佈

[Close]

你地認為VLAN頭5個神手(玩劇)結果會係25號公佈

如題 ~~~  唔該唔回咪串

我29殺話 龍波道~~~~~~~~~~

龍蝦上次玩雪堡比3個新手玩屎左 不過有時都好勁 龍蝦可笑

劇定6a 先
劇就wai   6a就神的手下同神的主宰...後4個我唔知

引用:
原帖由 s20071082 於 2009-10-14 07:08 發表
如題 ~~~  唔該唔回咪串
咩劇先???~~~~~~~

我想是頭5個應該有米奇老母 29殺仔 小夜家族d人都ok話都神手我想只有一個就是靈魂(講笑中...)

頭5個.邊止丫..有好多個人個個都差唔多..勁唔勁冇得講...睇文明了吧

引用:
原帖由 acnehk 於 2009-10-14 22:39 發表
頭5個.邊止丫..有好多個人個個都差唔多..勁唔勁冇得講...睇文明了吧
同意牙 不過你點都系第1 ga la

引用:
原帖由 king22221111 於 2009-10-14 20:08 發表
劇定6a 先
劇就wai   6a就神的手下同神的主宰...後4個我唔知
呢個野又del得話明玩劇  玩任何劇都得

引用:
原帖由 ken7.12 於 2009-10-14 22:34 發表
我想是頭5個應該有米奇老母 29殺仔 小夜家族d人都ok話都神手我想只有一個就是靈魂(講笑中...)
米奇老母我契弟黎架姐w0w

回樓主:
睇下玩咩場啦
vlan好小人識玩evo 冰堡
個d場一定有人勁w0w

點解冇人講野了 咁快沉左呢 系咪下年1月25號先講

29龍實冇份 可笑

29米西實有份 可惜成日唔認輸 可恥

引用:
原帖由 孤星月淚 於 2009-11-24 19:07 發表

29米西實有份 可惜成日唔認輸 可恥
你冇la 你明明6a輸比我唔認 真29 可笑

你冇la 你明明6a輸比我唔認 真29 可恥

24 12
發新話題