發新話題

有冇咩效果好睇?

[Close]

有冇咩效果好睇?

唔知各位有冇用過一D好好睇既效果模組呢??

最近有張圖有需要 :[  但係搵模組網又五花百門 搵唔岩心水

如果有d由天空打落來既效果可以提供 咁就最好-口-"

(最好打落來果陣 係需要少少時間 即係唔會好似激光炮咁即到地面)

雖然我估都冇咩好心人會提供 :[...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2014-3-7 22:24 發表
唔知各位有冇用過一D好好睇既效果模組呢??

最近有張圖有需要 :[  但係搵模組網又五花百門 搵唔岩心水

如果有d由天空打落來既效果可以提供 咁就最好-口-"

(最好打落來果陣 係需要少少時間 即係唔會好似激光炮咁即 ...
我有一個
等等擺上黎
好似煉獄魔的
----
其實war3內置既都好多的
只要你肯有/識用

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

對 好多內置都可以從天打落黎
例如用物編將個隱藏部隊SET到高度最高
之後用觸發創造高度高既隱藏部隊代替施法
例如用集族火箭/暴雷擊 都可以睇落去係從高空跌落黎

詳情請看亂世時空 普勞既技能

引用:
原帖由 Ysera 於 2014-3-8 00:31 發表
對 好多內置都可以從天打落黎
例如用物編將個隱藏部隊SET到高度最高
之後用觸發創造高度高既隱藏部隊代替施法
例如用集族火箭/暴雷擊 都可以睇落去係從高空跌落黎

詳情請看亂世時空 普勞既技能 ...
我開出黎比佢睇?
定你開
----
反正我要果陣我就會睇
----
題外話
個亂世不如你更新住先啦
我搞唔掂
+
d野真係好亂
比我整多下仲亂
果然係「亂」世時空
+
你點加密的
我用左幾個程式都+唔到
諗緊手動加密

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-3-8 00:35 發表

我開出黎比佢睇?
定你開
----
反正我要果陣我就會睇
----
題外話
個亂世不如你更新住先啦
我搞唔掂
+
d野真係好亂
比我整多下仲亂
果然係「亂」世時空
+
你點加密的
我用左幾個程式都+唔到
...
唔洗開
用u9加密

感謝啊 :]

我都知魔獸入面有好多效果 但總覺唔夠好睇

好多效果強行令佢係天空掉下來又有d怪怪地-.-...

引用:
原帖由 Ysera 於 2014-3-8 05:53 發表

唔洗開
用u9加密
加唔到

引用:
原帖由 x00900 於 2014-3-8 07:41 發表
感謝啊 :]

我都知魔獸入面有好多效果 但總覺唔夠好睇

好多效果強行令佢係天空掉下來又有d怪怪地-.-...
你唔係想冇人比你既咩

我有時會玩果陣見到人地圖有靚模組 之後係人地張圖爆出黎自己用

引用:
原帖由 Ysera 於 2014-3-8 20:36 發表
我有時會玩果陣見到人地圖有靚模組 之後係人地張圖爆出黎自己用
好9的說

唔知大家仲有冇好似煉獄魔個招咁樣  從天空掉下來既模組

魔獸原本有既都得架 不過講係咩技就得了

引用:
原帖由 x00900 於 2014-3-9 13:24 發表
唔知大家仲有冇好似煉獄魔個招咁樣  從天空掉下來既模組

魔獸原本有既都得架 不過講係咩技就得了
冰風暴 火雨術 流星雨
如果覺得太細可以創造一個特效部隊 個樣係上述既都得

發新話題