發新話題

求熱心人士幫忙

[Close]

求熱心人士幫忙

我想問可以幫忙把一張不是1.26a版本的地圖更新至1.26a嗎有一張圖我很喜歡的古董圖玩不了
因為我用不了we(嘗試過
開不到we的解決方法(影片教學)但都failed
有意者請pm

引用:
原帖由 愛影。末日 於 2013-9-12 20:25 發表
我想問可以幫忙把一張不是1.26a版本的地圖更新至1.26a嗎有一張圖我很喜歡的古董圖玩不了
因為我用不了we(嘗試過
開不到we的解決方法(影片教學)但都failed
有意者請pm ...
第一:請留意下過住既帖搵適當既人,
第二:唔得一定係你唔識令佢用到既問題,可以cap圖問咩事架,搵識修又信個過既用遠端就得

搵平叔睇下佢幫唔幫搵唔到平叔既就搵liho2001
再唔係就搵極死‧朽木

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-9-12 22:31 發表
搵平叔睇下佢幫唔幫搵唔到平叔既就搵liho2001
再唔係就搵極死‧朽木
平叔完全唔理人,liho失左蹤,極死朽木冇睇WE區好耐

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-12 23:08 發表
平叔完全唔理人,liho失左蹤,極死朽木冇睇WE區好耐
所以we區就靠你呢個新仔同其他人睇住 我無能為力

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-9-12 23:10 發表
所以we區就靠你呢個新仔同其他人睇住 我無能為力
唔幫WE好耐

自從WE區元老同長老漸漸消失,
WE區註定幻滅另一點係我係WE既中級人員,唔新

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-12 23:16 發表
唔幫WE好耐

自從WE區元老同長老漸漸消失,
WE區註定幻滅另一點係我係WE既中級人員,唔新
中你個頭 我都未中你點咁快中
近何況你連註冊會員都未到 憑何證明你係中
p.s我講既中亦非「中級會員」既用戶組

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-9-12 23:23 發表
中你個頭 我都未中你點咁快中
近何況你連註冊會員都未到 憑何證明你係中
p.s我講既中亦非「中級會員」既用戶組
我係因為比人扣過分同唔拎紅包姐

你寫過張地圖佢咪得LO(講笑)
而我不知道點搞完。

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-12 23:35 發表
我係因為比人扣過分同唔拎紅包姐
你估我冇比人招過分?

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-9-14 11:36 發表
你估我冇比人招過分?
招過分LOL

我唔拎紅包姐

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-14 15:01 發表
招過分LOL

我唔拎紅包姐
扣過分 得未?

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-14 15:01 發表
招過分LOL

我唔拎紅包姐
就算你有拎個補償紅包你都係得24分加埋你d$既話都係得27分
由此可見 我有一半分係我努力拎番黎

話說,佢個問題完全得唔到解答

引用:
原帖由 NigHT_楓 於 2013-9-14 18:23 發表
話說,佢個問題完全得唔到解答
跟本佢都有問題,唔識爬帖搵人,
一黎就要人幫,都唔去學下WE,
識唔識都唔理佢啦

發新話題